ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
139 programe de formare profesională vor începe în luna mai 2024, la nivel naţional.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în luna mai 2024, 139 programe de formare profesională pentru un număr de 2.058 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: ajutor bucătar - 222 de persoane; îngrijitor spaţii verzi - 112 de persoane; competenţe de comunicare în limba română - 84 de persoane; competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învatare şi cunoaştere - 84 de persoane; referent resurse umane - 81 de persoane; lucrător comercial - 77 de persoane; agent de securitate - 70 de persoane; manichiurist - 70 de persoane; contabil - 63 de persoane; bucătar - 62 de persoane.

Judeţele în care, în luna mai 2024, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Dâmboviţa (126 persoane), Suceava (126 persoane), Braşov (98 persoane).

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea "Persoane fizice/Cursuri de formare profesională".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Creşterea economică a SUA, sub estimări

 Creşterea economiei Statelor Unite, mai lentă decât...

Cursul BNR. Leul nu se simte bine, aurul s-a ieftinit

Banca Națională a României a anunțat cursul leului,...

Cine sunt marii actori ai industriei americane a apărării

Companiile de apărare au nevoie de trei lucruri pentru a...

Mega-achizitie pe piața petrolului: 22,5 miliarde de dolari

După o perioadă de câteva luni de liniște, după valul de...

Fondul chinez Silk Road se retrage din capitalul Pirelli

Silk Road Fund, un fond controlat de Beijing, a demarat...


pixel