Apare o nouă televiziune de știri. Fără mare fast. Deocamdată
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
E doar un început
E doar un început
Se știe deja că Realitatea TV, post de televiziune operat de Realitatea Medie se închide. Miercuri, 30 octombrie va fi ultima zi în care va emite. Rămâne un loc gol în peisajul televiziunile de știri? Oarecum. 

Într-adevăr, Realitatea TV se închide, dar nu dispare, pentru că grila de programe va continua, dar pe alt canal. Cosmin Gușă, unul dintre patronii postului, deține încă o licență TV, pe altă companie, Realitatea Plus.

Pentru moment însă, Realitatea Plus nu va fi foarte vizibilă, având în vedere că postul va fi prezent doar în câteva rețele de cablu locale.

Citește și Lacătul pe ușă. O televiziune se închide după 11 ani de activitate

Pe marile rețele, precum RCS sau UPS, Realitatea Plus nu există. Sunt discuții în acest sens, potrivit Paginademedia.ro, potrivit căreia Realitatea Plus nu este nici în lista must carry a posturilor care sunt obligatoriu preluate de companiile de cablu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel