Apartamente de la stat. Românii care pot beneficia de acest ajutor
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Ce trebuie sa stie locatarii la bloc
Ce trebuie sa stie locatarii la bloc
Se întâmplă la Galați, același oraș unde șoferii primesc amenzi pentru neglijență. În schimb, medicii rezidenți de la Spitalul Județean pot beneficia de apartamente spațioase, situate foarte aproape de locul de muncă. 

Și nu e vorba de câteva locuințe, ci de trei blocuri. Tinerii medici nu trebuie decât să completeze o cerere. Iar chiria va fi cât se poate de rezonabilă. În orice caz, așa promit autoritățile.

Imobilele nu au fost construite încă. Lucrările au început la unul dintre cele două blocuri pentru care există contract de finanțare.

Dezvoltatorul asigură că primele, din cele 20 de apartamente, din care 10 garsoniere, cât numără fiecare dintre cele trei blocuri, vor fi predate viitorilor locatari în martie anul viitor.

Citește și Penuria de medici

Potrivit informațiilor oficiale, deocamdată, doar șase medici s-au înscris pe listă, iar chiria pe care o vor plăti va fi de circa 150 de lei pe lună. Investiţia se ridică la 7,5 milioane lei fără TVA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel