Aplicația Tinder vine cu o grămadă de noutăți. Schimbările sunt importante
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Mai bine pentru utilizatori
Mai bine pentru utilizatori
Aplicația Tinder vrea să parieze pe autenticitate în detrimentul aparenței. În acest scop, au fost introduse mai multe funcționalități. 

Tinder a anunțat o actualizare de autenticitate, cu accent pe  valorile comune. Potrivit sondajului ”Future of Dating”, realizat de aplicație, 69% dintre persoanele din generația Z participante la studiu au declarat că „standardele de dating trebuie actualizate pentru a se adapta unei societăți mai moderne și mai diversificate”.

Așa cum reiese din același sondaj, generaţia Z preferă acum „valori precum respectul şi deschiderea de spirit, mai degrabă decât aparenţă” şi nu are „timp de joacă, precum generaţiile anterioare”. Iar pentru a pune în aplicare această nouă direcție în ceea ce privește autenticitatea, Tinder a introdus mai multe caracteristici noi. Tinder își schimbă înfățișarea cu o interfață revizuită. În plus, aplicația de întâlniri introduce noi animații. 

Modul pe înserat

Modul sumbru devine acum disponibil în setările Tinder. Apariția acestei caracteristici ar trebui să-i încânte pe cei care folosesc aplicația de întâlniri pe timp de noapte sau cei care doresc mai multă discreție.

„Profil prompt”

Nu este întotdeauna ușor să începi o discuție cu o persoană pe care nu o cunoști. „Profil prompte” (Sugestii de profil) vor permite inițierea de conversații pe o temă concretă. Utilizatorul va trebui să selecteze sau să accepte un subiect și astfel să pornească o discuție. Potrivit lui Tinder, cele mai populare „profiluri rapide” sunt: „cheia inimii mele”, „primul element din lista mea de lucruri de făcut” și „doi adevăruri și o minciună”.

Cuvânt cheie: profil quiz

După cum sugerează și numele, „Profil Quiz” îi invită pe utilizatori să răspundă la chestionar. Ești fumător? Aveți copii? Îți place să citești? Astfel, răspunsurile vor oferi informații despre persoana dumneavoastră. Este o modalitate de a cunoaşte şi de a fi cunoscut.

Etichetă: info tags

Principiul este simplu: pot fi introduse informații despre dumneavoastră sub formă de etichete. Semnul astrologic, dieta, animalele de companie, toate elementele care vă caracterizează pot fi rezumate sub formă de etichete. Dintr-o privire, un utilizator va putea astfel să aibă o perspectivă asupra persoanei.

Sistem de semnalizare 

Tinder a permis raportarea unui cont de ceva timp, dar aplicația de întâlniri vrea acum să meargă mai departe, oferind mai multe opțiuni de raportare a unui cont. Într-adevăr, de acum înainte este posibil să se indice exact unele elemente ale unui profil problematic.

Citește și WhatsApp se modifică și oferă noi soluții utilizatorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel