Apple a prezentat două noi modele de tablete
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Grupul informatic american Apple a dezvăluit luni un nou model de tabletă iPad Air, cu o diagonală a ecranului de 10,5 inci, precum şi un nou model de tabletă iPad mini, cu o diagonală a ecranului de 7,9 inci, transmite Reuters.

 Producătorul telefoanelor iPhone a precizat că noile modele îmbunătăţite de tablete oferă suport pentru tastatură şi pentru styletul Apple Pencil. Ambele tablete pot fi comandate începând de luni şi vor apărea pe rafturile magazinelor săptămâna viitoare. Acelaşi chip A12 Bionic care este inclus în telefoanele iPhone XS, XS Max şi XR a fost introdus şi în tabletele iPad Air şi iPad Mini. Preţul de pornire pentru noul model de tabletă iPad Air este de 499 de dolari iar în cazul iPad mini preţul de pornire este de 399 dolari.

Citește și: Căștile de la Apple măsoară tensiunea și temperatura corpului

Lansarea noilor tablete vine cu o săptămână înaintea unui eveniment media ce va fi organizat de Apple în data de 25 martie, ocazie cu care analişti se aşteaptă să fie lansate o nouă generaţie de căşti AirPods, încărcătoare wireless AirPower şi un nou iPad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel