Aproape jumătate de milion de lei, costul exproprierilor din Călărași pentru perdeaua forestieră la A2
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Guvernul a aprobat amplasamentul şi declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere situat pe amplasamentul unde vor fi instalate perdele forestiere de protecţie a Autostrăzii A2 din judeţul Călăraşi.

Au fost aprobate sumele estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate de a lungul  lucrării acestea situându-se pe raza localităților Perișoru, Ștefan cel Mare și Borcea din județul Călărași. Totalul despăgubirilor se ridică la suma de 405.112 lei.

Despăgubirile se virează de către Ministerul Apelor și Pădurilor în termen de maximum 30 de zile de la data solicitării acestora, de către reprezentantul expropriatorului, într-un cont bancar deschis pe numele Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, la dispoziția proprietarilor de imobile, în vederea efectuării plății despăgubirilor în cadrul procedurilor de expropriere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel