Arma SECRETĂ a lui Kim Jong-Un. Ce pregătește DICTATORUL
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
"Regatul pustnic" al lui Kim Jong-Un, în GENUNCHI. Ce s-a întâmplat
"Regatul pustnic" al lui Kim Jong-Un, în GENUNCHI. Ce s-a întâmplat
Anul trecut, tiranul nord-coreean, Kim Jong-un, a promis că va introduce o „nouă armă strategică”, temuta rachetă Juche Bird, dar până acum nu a reușit să-și îndeplinească amenințarea.

Coreea de Nord a vizat crearea „terorii psihologice” prin lansarea așa-numitei rachete „Pasărea Juche” după ce aparent coronavirusul a încetinit dezvoltarea armei, susține un expert.

Pensii militare. Se schimbă formula de calcul. Cum se aplică

Profesorul Sung-Yoon Lee, de la Școala de Drept și Diplomatie din cadrul Universității Tufts din SUA, a afirmat că dacă un astfel de test ar avea loc, Phenian ar avea o rachetă balistică intercontinentală.

Arma ar călători apoi peste Oceanul Pacific înainte de a exploda. Profesorul Lee consideră că pandemia ar putea încetini progresul, dar consideră că un astfel de test este aproape inevitabil.

El a declarat pentru Daily Star Online: „În decembrie anul trecut, Kim Jong-un a amenințat că va face ceva important, că va introduce o nouă armă strategică și nu am văzut încă una. Cred că probabil au avut în vedere să facă asta la începutul anului și apoi pandemia a lovit pe toată lumea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel