Asociația Energia Inteligentă are un nou Vicepreședinte
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Transportul electric, provocarea autorităților publice locale
Transportul electric, provocarea autorităților publice locale
Asociația Energia Inteligentă este bucuroasă să anunțe alăturarea la conducerea organizației, în calitate de Vicepreședinte, a doamnei Cristina Bădică, Director Direcția Finanțare Europeană, RomCapital Invest.

Cristina Bădica a absolvit Academia de Studii Economice București și deține un masterat în Managementul Afacerilor Publice urmat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Are o experiență extinsă în finanțare europeană și în aspecte strategice și instituționale ale companiilor de utilități în Europa Centrală și de Est, dobândită în urma celor 18 ani de activitate în domeniile mediu și energie în mare parte axată pe reorganizarea reproiectării, restructurarea și îmbunătățirea serviciilor municipale.

Pregătirea, evaluarea și monitorizarea proiectelor cu finanțare europeană (apă/ apă uzată, deșeuri, termoficare și eficiență energetică), reprezintă principala preocupare, dublată de experiența în cadrul proiectelor IFI de dezvoltare regională, economică și socială.

Principalele instituții în cadrul cărora și-a dezvoltat experiența profesională sunt RomCapital Invest SA, CIGA Energy, MVV Decon GmbH și Ministerul Mediului.

”Experiența mea de peste 18 ani în domeniul finanțărilor pentru proiecte majore va aduce plus valoare atât nivelul Asociației Energia Inteligentă, cât și la nivelul sectorului energetic din România. Activitatea mea în cadrul asociației va avea ca obiective promovarea utilizării fondurilor europene pentru dezvoltarea companiilor și instituțiilor din sector și popularizarea politicilor europene legate de tranziția verde în societatea românească. Consider că este esențial să venim permanent în piață cu informații noi, relevante pentru acest domeniu” a declarat Cristina Bădică, Vicepreședinte al Asociației Energia Inteligentă

”Îi urăm un călduros bun venit Cristinei Bădică în conducerea Asociației Energia Inteligentă. Prezența în cadrul asociației a unui profesionist în proiecte de finanțare europeană completează paleta de experți, membri AEI, care susțin atingerea principalului scop al asociației, acela de a contribui la dezvoltarea sectorului energetic din România” a declarat Dumitru Chisăliță, Președintele Asociației Energia Inteligentă.

Contribuția Cristinei Bădică în cadrul asociației vizează aspecte legate de Green Deal, PNRR, Fit for 55, taxonomie, finanțări europene și emisii de metan. Asociația Energia Inteligentă militează în continuare pentru creșterea transparenței în piața autohtonă de energie și își propune să rămână o sursă de informare și un partener de dialog pentru toți participanții la piață.
***
Asociația Energia Inteligentă
Asociația Energia Inteligentă (AEI) reunește profesioniști din domeniul gazelor naturale, hidrogenului, energiei electrice și eficienței energetice. Membrii săi militează pentru un preț corect al gazelor și pentru creșterea transparenței în piața de energie din România. 

AEI este o organizație non-profit al cărui scop principal este acela de a contribui la o mai bună informare a consumatorilor casnici și non-casnici de gaze și energie pentru ca aceștia să poată fi mai bine pregătiți pentru negocierea contractelor de achiziție și pentru a putea înțelege corect facturile pe care le plătesc.

AEI este și va rămâne un partener de dialog pentru toți participanții la piață, fie că sunt furnizori, producători, operatori, proiectanți, constructori, instituții, reglementatori, ministere, politicieni, angajați din sistem sau reprezentanți ai mass-media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Producţia de cărbune a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat o analiză...

Schimbări la vârful Allianz-Țiriac Pensii Private

Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă...

Revolut face angajări în România

Compania Revolut angajează la nivel global, inclusiv în România.

Preţul cafelei nu va scădea prea curând. Care sunt motivele

Veşti proaste pentru iubitorii cafelei.

Valoarea acordului Aramco - FIFA, pusă la secret

FIFA a anunţat acordul global cu Aramco.

Programul magazinelor Carrefour de 1 Mai şi Paşte 2024

Programul magazinelor Carrefour în perioada...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel