Atenționare ANM. COD GALBEN pentru TREI regiuni
Autor: Delia Gheață
Data publicării:
Nu prea e timp de ieșit din casă
Nu prea e timp de ieșit din casă
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de Cod Galben valabilă până joi, 13 mai, la orele 11,00 pentru Banat, Crișana, precum și pentru sud-vestul Olteniei. În același timp, ANM a emis și o informare meteorologică până vineri, la ora 21,00. 

În ceea ce privește Codul Galben emis pentru această dimineață pentru regiunile mai sus menționate, în intervalul precizat se vor înregistra perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp. 

Potrivit informării meteorolgice, până vineri, la ora 21,00 fenomenele semnalate, la începu, în sud-vestul și vestul țării, se vor extinde și în celalalte regiuni. 

Citește și Joci la LOTO? Horoscopul NOROCULUI. Numerele care îți aduc bani

Astfel, se vor înregistra averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și, pe arii restrânse, 25...30 l/mp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel