Aurel Meiroșu (certSIGN), despre discrepanța din sectorul administrativ și economia reală
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Aurel Meiroșu (certSIGN), despre discrepanța din sectorul administrativ și economia reală
Aurel Meiroșu (certSIGN), despre discrepanța din sectorul administrativ și economia reală
EXCLUSIV
Aurel Meiroșu, manager dezvoltare afaceri al certSIGN, a vorbit despre discrepanța din sectorul administrativ și economia reală.

"Este o discrepanță. E drept că aici trebuie să ne punem de acord că și nevoile sunt diferite, dacă driver pentru mediul de business este tot ce înseamnă spiritul unei afaceri, să fim mai eficienți, să fim mai rapizi, să fii responsabil, să produci mai mult, să aduci mai multă valoare adăugată în piață, în zona de public, așteptările și de altfel, strategia este una condusă de alte aspecte.

Dacă vorbim din punctul nostru de vedere, de zona public, se întâmplă o situație foarte antagonică, în sensul în care și cred că a fost puțin mai devreme discuția și despre ANAF, spre exemplu, avem câteva sisteme, le spunem noi de e-Guvernare. Sunt cei mai mari consumatori, cel puțin de servicii de încredere, din zona noastră. Și îi mai dau un exemplu semnătura electronică. Sunt foarte multe servicii de e-guvernare disponibile. ANAF este de departe cel mai utilizat sistem în raportarea situațiilor financiare, de exemplu lunar.", a explicat Aurel Meiroșu.

 

Detalii despre certSIGN

De la înființarea sa în 2006, certSIGN și-a propus să susțină companiile și organizațiile în efortul de simplificare și eficientizare a proceselor, în deplină siguranță, potrivit site-ului companiei.

În prezent, certSIGN este principalul producător și dezvoltator de soluții criptografice și servicii de încredere din România, în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS. Soluțiile noastre sunt dezvoltate integral în România și proiectate special pentru necesitățile specifice mediului de business și pentru facilitarea relațiilor cu instituțiile publice, având o contribuție esențială la transformarea digitală a acestora.

certSIGN are proiecte în domeniul identității digitale, al serviciilor de încredere, al arhivării cu valoare legală și al securității cibernetice în peste 20 de țări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...

Miliardarul care râvnește la Royal Mail, Poșta britanică

Este vorba de miliardarul ceh Daniel Kretinsky care a...


pixel