Aurel Meiroșu (certSIGN), despre discrepanța din sectorul administrativ și economia reală
Autor: Antonia Popescu | 23 iun, 14:41
Aurel Meiroșu (certSIGN), despre discrepanța din sectorul administrativ și economia reală
Aurel Meiroșu (certSIGN), despre discrepanța din sectorul administrativ și economia reală
EXCLUSIV
Aurel Meiroșu, manager dezvoltare afaceri al certSIGN, a vorbit despre discrepanța din sectorul administrativ și economia reală.

"Este o discrepanță. E drept că aici trebuie să ne punem de acord că și nevoile sunt diferite, dacă driver pentru mediul de business este tot ce înseamnă spiritul unei afaceri, să fim mai eficienți, să fim mai rapizi, să fii responsabil, să produci mai mult, să aduci mai multă valoare adăugată în piață, în zona de public, așteptările și de altfel, strategia este una condusă de alte aspecte.

Dacă vorbim din punctul nostru de vedere, de zona public, se întâmplă o situație foarte antagonică, în sensul în care și cred că a fost puțin mai devreme discuția și despre ANAF, spre exemplu, avem câteva sisteme, le spunem noi de e-Guvernare. Sunt cei mai mari consumatori, cel puțin de servicii de încredere, din zona noastră. Și îi mai dau un exemplu semnătura electronică. Sunt foarte multe servicii de e-guvernare disponibile. ANAF este de departe cel mai utilizat sistem în raportarea situațiilor financiare, de exemplu lunar.", a explicat Aurel Meiroșu.

 

Detalii despre certSIGN

De la înființarea sa în 2006, certSIGN și-a propus să susțină companiile și organizațiile în efortul de simplificare și eficientizare a proceselor, în deplină siguranță, potrivit site-ului companiei.

În prezent, certSIGN este principalul producător și dezvoltator de soluții criptografice și servicii de încredere din România, în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS. Soluțiile noastre sunt dezvoltate integral în România și proiectate special pentru necesitățile specifice mediului de business și pentru facilitarea relațiilor cu instituțiile publice, având o contribuție esențială la transformarea digitală a acestora.

certSIGN are proiecte în domeniul identității digitale, al serviciilor de încredere, al arhivării cu valoare legală și al securității cibernetice în peste 20 de țări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Prețul cuprului continuă să se prăbușească

Cuprul a coborât sub 7.500 de dolari pe tonă, în timp ce...

Curs valutar. Leul pierde teren în fața euro și dolarului

Moneda naţională s-a depreciat, miercuri, în raport cu...

România trece la raționalizarea apei din cauza secetei

 Administrația Națională ”Apele Române” (ANAR) spune că...

Buncărul care rezistă unui ATAC NUCLEAR

Un complex de rachete Atlas-F dezafectat, care poate...

Întâlnire de gradul zero între Blinken, Lavrov și Wang Yi

Miniștrii de externe din cele mai mari națiuni ale lumii...

Crossuri externe