Autoritățile locale vor să trimită mesaje pe telefoanele cetățenilor
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Primîria Arad vrea să le trimită cetățenilor mesaje pe telefon
Primîria Arad vrea să le trimită cetățenilor mesaje pe telefon
Primăria Arad a anunţat, vineri, că va dezvolta, în colaborare cu o firmă specializată, un program prin intermediul căruia locuitorii oraşului vor putea primi pe telefoane mesaje de interes local, cum ar fi în legătură cu sistarea furnizării unor utilităţi, lucrări aflate în derulare, transportul public dar şi informaţii despre evenimente culturale. 

"Având în vedere faptul că sunt situaţii în care oamenii trebuie să fie informaţi rapid, cum ar fi în cazul sistării furnizării unor utilităţi, ca urmare a unor avarii, Primăria municipiului Arad, în colaborare cu o firmă de specialitate, va dezvolta un program prin care arădenii vor primi SMS-uri în legătură cu diversele chestiuni de interes local", se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Arad. 

Potrivit sursei citate, informaţiile pe care locuitorii le-ar primi direct pe telefon ar fi în legătură cu investiţiile publice derulate de municipalitate, lucrările edilitar/gospodăreşti, reparaţiile efectuate la nivelul infrastructurii rutiere, întreruperile de utilităţi (energie electrică, apă, gaz, energie electrică, gaz, sisteme de comunicaţii şi transmisii de date etc.), transportul public local sau evenimentele culturale organizate în municipiu. 

Citește și: Prima companie de taxi din București care acceptă plata cursei cu telefonul

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, arădenii sunt invitaţi să completeze un formular disponibil pe pagina web a Primăriei, la secţiunea "Înregistrare pentru primire SMS". Reprezentanţii municipalităţii spun că acest formular trebuie completat în condiţiile în care baza de date existentă la nivelul Direcţiei de Venituri nu poate fi folosită în alte scopuri fără acceptul locuitorilor. 

Viitorii abonaţi vor putea renunţa la serviciu, dacă îl vor considera nefolositor, tot prin completarea formularului online. 

Reprezentanţii Primăriei Arad nu au precizat când va fi lansat serviciul de informare prin SMS, arătând că înainte trebuie realizată baza de date cu potenţialii beneficiari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel