Avertisment: „Atenție! Emailuri false în numele ANAF!”
Autor: DCBusiness Team | 27 iun 2022, 19:55
Creditele la control! ANAF îi verifică pe cei care au girat împrumuturi bancare în ultimii ani
Creditele la control! ANAF îi verifică pe cei care au girat împrumuturi bancare în ultimii ani
Agenția Națională de Administrare Fiscală a lansat un avertisment pe pagina de Facebook a instituției.

Emailuri false sunt trimise în numele ANAF. Cei care le primesc sunt sfătuiţi să nu le deschidă.

„Atenție! Emailuri false în numele ANAF!”, se arată într-o postare a instituției pe Facebook.

ANAF atenționează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt înștiințați că au plăți fiscale restante.

„Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste emailuri, iar dacă au fost deschise să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut”, atrage atenția instituția în postarea ei. 

Citește și Teren al fostei Ferme Regale Băneasa, scos la licitație. La ce preț a fost evaluat

Terenul care va fi scos la licitație cel târziu la data de 1 iulie 2022 se află în fosta Fermă Regală Băneasa, în nordul Capitalei, zona fiind una de interes maxim pentru dezvoltatorii imobiliari.

Conform informațiilor publicate de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, terenul are o suprafață de 127.138 mp și se află pe șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești 8A.

Terenul a reintrat în posesia statului după ce codarul Ferma Băneasa a fost soluționat prin condamnarea tuturor celor acuzați în dosar.

ANABI a evaluat terenul la suma de 174.802.843 Lei.

Conform informațiilor furnizate de ANABI ”dreptul de proprietate asupra bunului imobil este intabulat pe numele Statului Român. Potrivit informațiilor comunicate de către ANAF - Direcția Generală Executări Silite Cazuri Speciale (DGESCS), imobilul nu este grevat de sarcini” după hotărâre judecătorească în sentința penală nr. 39/F/27.06.2019 pronunțată de Curtea de Apel Brașov în dosarul nr. 345/64/2016 modificată și rămasă definitivă prin decizia penală nr. 382/A/17.12.2020 a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Citește mai departe AICI

Citește și Un șef al fiscului, ”pasionat” de pariuri. Cât a câștigat și ce datorii are

Bogdan Emilian Ciornei este director executiv la Servicii interne în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice din Iași iar pariurile sportive par a fi marile lui pasiuni.

Conform informațiilor furnizate chiar de Ciornei în declarația sa de avere acesta a câștigat 227.000 de lei (aproape 46.500 de euro), bani proveniţi de la Kaizan LTD, Betfair GB. Câştigul apare în cea mai recentă declaraţie de avere a finanţistului parior, completată la mijlocul lunii iunie a acestui an. Nu este pentru prima dată când Ciornei îşi încearcă norocul la pariuri, însă, faţă de suma obţinută în anul 2020, „de doar” 61.000 de lei (circa 12.600 de euro), anul trecut a fost mai inspirat şi a câştigat de aproape patru ori mai mult, scrie Ziarul de Iași.

Tot conform declarațiilor de avere ale lui Bogdan Emilian Ciornei acesta a câștigat 144.600 de lei (aproximativ 29.500 de euro), venitul anual pe care l-a încasat de la DGRFP Iaşi în 2021, adică un salariu de 12.000 de lei (2.400 de euro). A încasat mai mult cu circa 1.100 de lei faţă de anul 2020 (date făcute publice în 2021), când salariile obţinute au însumat 143.500 de lei. Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Ora de iarnă 2022: Când se schimbă, de fapt, ora în acest an

Trecerea la ora de iarnă 2022 ar putea fi ultima,...

Bani pentru polițiști. S-au schimbat datele problemei

Este un termen care a fost prelungit, până acum, de trei...

Codul muncii. Se introduc noi tipuri de contracte de muncă

Codul muncii se modifică și apar noi tipuri de contracte...

Nivelul de radiații din România. Anunțul făcut de CNCAN

Măsurătorile efectuate în România confirmă valori...

Crossuri externe