Aveți grijă la TRANZACȚIILE BANCARE! Noua metodă de ÎNȘELĂCIUNE
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Vulnerabilităţile, exploatate de către infractorii cibernetici
Vulnerabilităţile, exploatate de către infractorii cibernetici
Mare atenţie la tranzacţiile online! Poliţia Română şi specialiştii IT avertizează că hackerii au inventat o nouă metodă de a fura banii oamenilor, clonând site-urile băncilor.

Potrivit unui comunicat al IGPR, campania de phishing este caracterizată de promovarea paginilor clonate, care imită foarte bine paginile de internet banking ale mai multor bănci, prin intermediul motoarelor de căutare accesate din browserele de internet.

Cîțu, despre CREȘTEREA TAXELOR: Am spus din primul moment

În ultima perioadă, Poliția Română a primit mai multe sesizări referitoare la apariția, în mediul online, a unor pagini de phishing, care imitau site-uri de internet banking ale unor bănci din România.

Campania de phishing menționată este caracterizată de promovarea paginilor clonate, care imită foarte bine paginile de internet banking ale mai multor bănci, prin intermediul motoarelor de căutare accesate din browserele de internet, potrivit A3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel