Avertismente ignorate: ce arată documentele confidențiale despre bugetul României
România se apropie periculos de...
Concluziile acestor teste vor fi prezentate în septembrie anul viitor. În baza lor, se va decide necesarul de aparate. Până în iunie anul curent, au fost fabricate 300 de avioane F-35 Lightning II.
Următoarele 300 ar urma să vadă lumina zilei până la sfârșitul anului 2020. În total, în 2017 au fost construite 66 de asemenea aparate, pentru 2018 au fost programate 91. Începând din 2023, vor fi produse 160 de mașini pe an.
Familia F-35 Lightning II a fost concepută și se fabrică începând din 2001 de către compania americană Lockheed Martin. Avionul este prezent în trei variante: A (pentru forțele militare aeriene), B (cu decolare rapidă și aterizare verticală) și C (pentru portavioane).
În cadrul programului JSF (Joint Strike Fighter), care presupune înlocuirea tuturor avioanelor de luptă din generația a patra aflate în dotarea Statelor Unite și a aliaților lor cu F-35 Lightning II, pentru producerea și deservirea a aproximativ 4000 de avioane vor fi cheltuite 1,5 trilioane de dolari.
F-35 Lightning II ar trebui să devină principalele avioane de luptă ale secolului în cel puțin 12 de țări ale lumii - SUA, Marea Britanie, Australia, Turcia, Italia, Canada, Norvegia, Olanda, Danemarca, Israel, Japonia și Coreea de Sud.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
România se apropie periculos de...
Bursa închide pe minus vineri,...
Sistemul RO e-Transport a...
Andrei Badalov, în vârstă de 62...
IMM România nu este de acord cu...
Fondul Proprietatea a emis...
Românii pot investi din nou în...
Ministerul Finanțelor anunță...
Măsurile fiscale luate în regim...
Informaţii importante de la ANAF pentru contribuabili.
Nutella s-ar putea scumpi...
Indicele ROBOR la trei luni a scăzut, vineri, la 6,99%.
Proiectele de acte normative...
Randamentele scad după haosul...
Cota redusă de TVA este păstrată doar pentru anumite...
Trump și Putin, discuție fără...
Premierul Ilie Bolojan a...
România se confruntă cu o criză...
UiPath îl numește pe David...