Baia Populară din Sibiu se redeschide. Arată MAGNIFIC FOTO
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Totul renovat, totul modernizat
Totul renovat, totul modernizat
  • Totul renovat, totul modernizat
”Cel mai vechi SPA din România”, cum este supranumită Baia Populară din Sibiu, s-a aflat în reparații și într-un amplu proces de modernizare din 2018. Dacă pe exterior clădirile complexului și-au păstrat aspectul arhitectural, fiind vorba, în ultimă instanță, despre un moment de artă, interiorul este uluitor. 

Elementele de decor, vechi de peste un secol, au fost restaurate și puse în valoare. Bazinul de înot a fost restaurant complet, saunele au fost modernizate, iar fostul turn de apă a fost și el transformat în spațiu de relaxare pentru vizutatori.

"Aici erau niște cazane din care apă ajungea la bazin, și am încercat cumva să nu îl lăsăm doar un turn de apă, l-am făcut un turn vizitabil, în care oaspeții noștri se pot relaxa și pot vedea o panorama superbă asupra munților Făgăraș.", a povestit, la Antena 3, Ioana Dăncăneț, directorul Baii Populare din Sibiu.

20 de lei vor plăti adulții pentru o oră și jumătate la bazinul de înot, biletul fiind de 10 lei pentru copii, elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități. 20 și, respectiv, 15 lei va costa intrarea la sala de fitness pentru trei ore. Pentru accesul în zona de îngrijire corporală (dușuri), prețul a fost stabilit la 5 lei pentru 30 de minute.

Citește și Apa de ploaie! Legea indică unde trebuie să cadă PICĂTURILE

Cei care vor dori să aibă acces la toate facilitățile Băii Populare vor plăti un abonament lunar de 500 de lei (350 de lei cu reducere). Cei care doresc acest acces doar pentru o zi vor trebui să plătească 60 de lei (50 de lei cu reducere). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel