Bandantă milionară. Cum a reușit o moldoveancă să câștige 3 milioane de euro
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Euro
Euro
O femeie din Republica Moldova a moștenit 3 milioane de euro de la un bătrân bogat de care a avut grijă mai mulți ani.

Există și povești senzaționale privind cariera de bandantă în Italia nu doar dramele cu românce și basarabence epuizate de îngrijirea bătrânilor. Vincenzo Risatti, dintr-o localitate din provincia Brescia, a murit la 92 de ani și, deși mai avea rude în viață, i-a lăsat prin testament toată averea Raisei Rusu, o femeie de 57 de ani, din Republica Moldova, relatează Giornale de Brescia conform PRO TV.

Rudele au depus în instanță contestații în care au afirmat că cei doi au profitat de instabilitatea mintală a bătrânului care le-a dat din timpul vieții, în numerar, 250.000 de euro, ca apoi să îi facă proprietari pe toată averea lui, estimată la 3 milioane de euro.

Săptămâna aceasta, Raisa și fiul său au fost recunoscuți ca fiind moștenitorii legali, după ce avocații au demonstrat la proces prin mărturia notarului care a redactat testamentul bătrânului că acesta era perfect lucid atunci când a luat decizia de a-i lăsa Raisei averea.

Citește și:Premieră în Italia. Migranții expulzați, mai mulți decât nou-veniții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...


pixel