Bărbații ruși sunt ”o tragedie națională”, spune o față bisericească
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Sunt dominați de femei!
Sunt dominați de femei!
Șeful comisiei pentru familie și copilărie a Bisericii ruse, protoiereul Dimitrii Smirnov, a declarat că bărbații ruși sunt slabi și consideră că de vină este ”educația feminină”.

”Bărbații noștri sunt tragedia noastră națională”, a spus oficialul bisericesc. Părintele Dimitrii a recunosct că printre ruși sunt și bărbați adevărați. Mai sunt și oameni care sar în ajutorul altor oameni, care oferă fără să ceară nimic, care știu să fie prieteni la bine și la greu, a continuat el.

”Dar din păcate la noi au rămas prea puțini asemenea bărbați și, se pare, sunt cu toții pe care de dispariție”, a continuat preotul, în opinia căruia principala cauză a acestei situații rezidă în ”educația feminină”.

Citește și Ultima afacere a Bisericii Ortodoxe Ruse. Este ceva exclusivist

”La noi, femeile sunt puternice, se impun și domină. Pentru că așa le-a făcut natura. E ceva genetic. În schimb, bărbații nu sunt și sunt în totalitate la măna mamelor, a soțiilor”, a concluzionat părintele Dimitrii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel