Benjamin Netanyahu, primul israelian care s-a vaccinat VIDEO
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Benjamin Netanyahu
Benjamin Netanyahu
Primul ministru Benjamin Netanyahu și ministrul sănătății Yuli Edelstein au primit primele doze de vaccin Pfizer din Israel, în timpul unui eveniment care a fost transmis în direct în Israel, ca parte a campaniei de încurajare a publicului să se vaccineze.

„Este o injecție mică pentru o persoană și un pas uriaș către sănătatea tuturor”, a spus prim-ministrul citat de Jerusalem Post.

Cei doi oficiali s-au inoculat la Centrul Medical Sheba, Tel Hashomer, de către medicul primului ministru, dr. Zvi Herman Berkowitz. 

COVID-19. Diferențe și asemnănări între vaccinurile Pfizer/BioNTech și Moderna

„Aceasta este o zi foarte mare pentru statul Israel”, a spus Netanyahu înainte de a primi vaccinul. „Trăim de aproape un an cea mai gravă pandemie pe care omenirea a cunoscut-o în ultimii 100 de ani și acesta este începutul sfârșitului pentru această perioadă. Am adus milioane de vaccinuri în micul nostru stat Israel și toată lumea trebuie vaccinată. Am cerut să fiu vaccinat primul împreună cu ministrul Edelstein pentru a da un exemplu personal. Cred că dacă facem acest lucru împreună, vom bate coroanavirusul și mai repede decât se așteaptă oamenii”, a adăugat liderul israelian.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel