Bitcoin ar putea atinge maximul istoric în două săptămâni, prezice Anthony Pompliano

Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Anthony Pompliano
Anthony Pompliano
Anthony Pompliano, fondator și CEO al Professional Capital Management, crede că Bitcoin ar putea atinge un nou maxim istoric în următoarele două săptămâni dacă Donald Trump susține activul la Bitcoin 2024, cea mai mare conferință bitcoin din lume, care are loc în Nashville în această săptămână.

Vorbind în podcastul Digest & Invest al eToro săptămâna aceasta, Pompliano a amintit despre mult discutata apariție a candidatului prezidențial la conferință, manifestându-și totodată optimismul cu privire la evoluția bitcoin și subliniind reziliența criptomonedei în acest an în ciuda incertitudinilor globale. 

Anthony Pompliano a declarat: „Există o ofertă finită, o cerere în creștere, iar acum avem potențialul unor modificări de reglementare care să sprijine cripto, precum și mișcări de susținere politică. Toți acești factori combinați fac greu de văzut o lume în care bitcoin să nu devină și mai puternic."

„Donald Trump se poziționează în mod evident ca un candidat pro-bitcoin, pro-cripto ... dacă el are de gând să îmbrățișeze această clasă de active într-un mod în care nici un alt candidat la președinție nu a mai facut-o, acest lucru pare a fi un semn destul de bun. Și apoi sunt zvonurile care încep să circule că el va vorbi la conferința Bitcoin din această sâmbătă.

Dacă va veni și va spune ceva care să confirme zvonurile, cred că vom putea vedea un nou record istoric în următoarele două săptămâni pentru acest criptoactiv. Nu este un salt uriaș, dar este ceva care s-ar putea întâmpla în funcție de ce va spune sâmbătă și de condițiile de pe piață.”

Reflectând asupra tendințelor mai generale ale pieței, Pompliano a adăugat: „Am ieșit din acea piață descendentă. Ne-am întors într-o piață bull și atât bitcoin, cât și industria cripto în general funcționează așa cum au fost gândite.”

Podcastul Digest & Invest oferă ascultătorilor știri financiare și perspective de piață într-un format distractiv și ușor de asimilat. Puteți asculta interviul cu Anthony Pompliano aici.

 

Despre eToro


eToro este o platformă de tranzacționare și investiții care vă permite să investiți, să partajați și să învățați. Am fost fondată în 2007 cu viziunea unei lumi în care toți pot tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. În prezent, avem peste 35 de milioane de utilizatori înregistrați din peste 100 de țări. Credem că există putere în cunoștințele împărtășite și că putem avea mai mult succes dacă investim împreună. Așa că am creat o comunitate de investiții colaborativă concepută pentru a vă oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă spori cunoștințele și averea. Pe eToro, puteți deține o gamă de active tradiționale și inovatoare și puteți alege cum să investiți: tranzacționați direct, investiți într-un portofoliu sau copiați alți investitori. Puteți vizita centrul nostru media aici pentru cele mai recente știri.

Atenționare privind exonerarea de răspundere

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Foto: Pexels.com
foto: pexels.com
pexels.com
foto: pexels.com
Cartierul deafaceri din Moscova / Foto: Freepik
Magazin / FOTO: Freepik
Kristalina Georgieva (FMI)
Sebastian Burduja, de vorbă cu Bogdan Chirieac
Christine Lagarde / FOTO: Facebook
Kristalina Georgieva

Șefa FMI, apel la cooperare „în aceste vremuri tulburi”

Directoarea generală a Fondului Monetar Internațional...

Termocentrala

Termoenergetica anunță când încep testele la cald

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a...

Agenție BRD
Euro / sursa foto: Freepik.com
Transelectrica
Bursa
Parlament
BNR
Aur / FOTO: Nord Gold

Aurul cochetează cu noi recorduri într-un context tensionat

Aurul s-a apropiat, joi, de valorile record înregistrate...

Warren Buffett
foto: pexels.com
Astronaut / FOTO: Freepik

Prada, Casa de modă din spatele noilor costume de astronaut

O nouă provocare pentru Casa de modă și rezultat al...

Influencer / Foto: Freepik
Platforma marina / Foto: Freepik
BCE / Foto: BCE

Investitorii europeni, în așteptarea deciziei BCE

Decizia este așteptată să fie confirmată joi, la...

Strângere de mână / FOTO: Freepik
Un bărbat la cumpărături / Foto: Freepik
Inflatie

pixel