BNR dezvăluie: Așa arată portretul perfect al unei afaceri de succes în România!
Un studiu publicat de Banca...
Un furnizor a folosit un "proces de fabricație non-standard" în timpul instalării a două fitinguri în fuselajul din spate, a precizat Boeing într-o declarație pentru CNN.
Compania a declarat că avioanele Max pot continua să zboare în timp ce inspecțiile sunt în curs de desfășurare, iar Administrația Federală a Aviației a declarat că a "validat" această concluzie. Aceasta supune deja noile avioane 737 Max unei examinări mai amănunțite decât alte avioane nou fabricate înainte de livrare, în urma a două accidente mortale ale 737 Max.
Boeing a refuzat să spună câte avioane 737 Max sunt afectate, dincolo de a spune că este vorba de un "număr semnificativ". Acțiunile sunt în scădere cu aproape 6% în tranzacțiile de dinaintea pieței.
United Airlines a declarat că nu se așteaptă la "niciun impact semnificativ asupra planurilor noastre de capacitate pentru această vară sau pentru restul anului". Southwest Airlines (LUV) a declarat că va colabora cu Boeing pentru "orice inspecții sau înlocuiri de piese necesare".
Boeing (BA) a raportat doar două trimestre profitabile în cei aproape patru ani de la blocarea la sol a modelului 737 Max. După două accidente fatale care au ucis 346 de persoane, avionul a fost oprit la sol pentru 20 de luni începând cu martie 2019. Apoi, un an mai târziu, pandemia a adus cererea de zboruri și de avioane noi aproape la un stop - ceea ce a dus la anularea a sute de comenzi de avioane și la acumularea de pierderi pentru Boeing (BA).
Problemele Boeing din trimestrul al patrulea sunt legate de cei câțiva ani dificili de la criza 737 Max.
În primul rând, compania a fost împovărată de un stoc excedentar de sute de avioane. De obicei, Boeing nu păstrează stocuri, deoarece avioanele sunt livrate clienților la scurt timp după finalizare.
Dar chiar dacă avioanele 737 Max nu au putut fi livrate în timpul blocajului, Boeing a continuat să le construiască - parțial pentru a-și menține furnizorii în afaceri. Apoi, a fost nevoită să găsească noi cumpărători pentru unele dintre aceste avioane din cauza clienților care au anulat comenzile în timpul pandemiei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Un studiu publicat de Banca...
Guvernul României urmează să...
Ministerul Dezvoltării,...
Agenția Națională pentru...
Curs valutar, 22 ianuarie 2025.
Președinta Comisiei Europene,...
China a stabilit un nou record...
Deficitul bugetar al României crește, contrar tendinței...
Ilie Bolojan a anunţat planul...
Bursele și moneda Chinei sub...
Cifre oficiale de la INS despre producţia de cărbune a...
Revolut lansează o nouă...
Dolarul crește ușor pe fondul...
Agenția Națională de...
Alegerea lui Donald Trump în...
Statele Unite vor impune taxe...
România a primit un semnal...
Presa din Coreea de Nord a relatat despre ceremonia de...
Rusia a capturat două dintre...
Comisia Europeană a lansat, pe...
Astăzi vă aducem în prim-plan o selecție a celor mai...