Brandul elvețian Audacia se lansează în România
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Audacia Group
Audacia Group
Astăzi, miercuri 21 septembrie 2022, are loc lansarea în România a brandului elvețian Audacia. 

Audacia Group este un grup de firme elvețiene, cu acoperire globală, specializate în investiții private și în platforme de e-commerce. 

Fondat de Alexandre Bonvin în 2018, Grupul Audacia reunește unele din cele mai puternice și mai promițătoare companii online și le ajută să genereze creștere și excelență operațională. 

Având sediul central la Sion, în inima Alpilor elvețieni, Grupul Audacia construiește un adevărat etalon de competență în comerțul electronic și în marketingul digital atât pentru a-și gestiona eficient diferitele branduri proprii dar și pentru a atrage tineri inovatori din domeniul IT. 

În prezent, Grupul Audacia înseamnă următoarele: 11 de companii care operează 15 de platforme de comerț electronic/online, peste 1,8 milioane de clienți, vânzări anuale de 45 milioane CHF, peste 25 de țări în care livrează produsele proprii dar și 254000 de copaci plantați pentru a compensa amprenta ecologică a angajaților grupului. 

Audacia Group se dezvoltă la nivel internațional într-un ritm foarte rapid iar Alexandre Bonvin fondatorul și CEO-ul Audacia Group caută și alte societăți comerciale din acest domeniu pentru a le achiziționa și pentru a le ajută să crească și să își atingă adevăratul potențial.

Principalele mărci ale grupului sunt: KissKiss, Stickerkid, Stickeryeti, Idealvoyance, Manticus, Joujou, Tattoo4days, Kandle, Sweetplaid. 

Interesul Audacia Group de a investi sume importante de bani în România este absolut justificat având în vedere numeroasele oportunitățile de afaceri pe care România le oferă în această perioada, în special în domeniul platformelor de comerț online. România reprezintă o piață extrem de ofertantă și din punctul de vedere al expansiunii comerțului online în acest moment dar și din punctul de vedere al inovării în domeniu IT, în general. 

La evenimentul de lansare participa fondatorii și conducerea Audacia Group- Domnul Alexandre Bonvin- fondator, proprietar și CEO Audacia Group, Domnul Victor Corbillon - COO Audacia Group, alți antreprenori de top elvețieni și români, precum și personalități ale vieții politice și publice din România, spune Victor Corbillon, COO AUDACIA GROUP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rușii bogați au o nouă problemă logistică legată de avere

Invazia declanșată de Putin în Ucraina a provocat recent...

Bursa a închis ziua așa cum a și început-o, în scădere

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis în scădere...

ELCEN vrea să construiască un cartier în Grozăvești

ELCEN îşi propune să construiască un cartier la CET...

Prețul unui metal folosit pentru computere a explodat

Este vorba despre indiu, cel mai moale metal, care nu...

Apple dezvăluie o nouă gamă de iPad, mai eficientă

După un an și jumătate fără niciun anunț pe iPad-uri,...

Drone militare: Marocul decolează cu o compania israeliană

Compania israeliană BlueBird Aero Systems, care...

OpenAI va detecta imaginile create cu AI generativă

Concret, este vorba despre un instrument nou al celor de...

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...


pixel