BT Leasing şi ERB Leasing au devenit o singură companie
Autor: Simona Haiduc | 22 oct 2018, 16:53
BT Leasing şi ERB Leasing au fuzionat şi au devenit o singură companie, respectiv BT Leasing, informează, luni, Banca Transilvania (BT).

Potrivit unui comunicat al BT, ERB Leasing a fost achiziţionată de Banca Transilvania de la Eurobank Group în aprilie 2018, odată cu Bancpost şi ERB Retail Services, iar fuziunea înseamnă finalul etapei de integrare.

"Ce înseamnă pentru clienţii ERB Leasing, care de acum înainte vor lucra cu BT Leasing: colaborarea cu una dintre companiile de top din România, care are peste 5.500 de clienţi şi 8.500 de contracte; acces atât la ofertele de finanţare BT Leasing, cât şi la oferta integrată a Grupului Financiar BT; derularea în condiţii neschimbate a contractelor de leasing semnate cu ERB Leasing şi preluate prin fuziune de BT Leasing", se spune în comunicat.

BT Leasing face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania. Misiunea sa este de a oferi o alternativă la creditare şi de a încuraja investiţiile.

Compania are peste 20 de ani de activitate pe piaţă, timp în care a susţinut peste 10.000 de clienţi şi a încheiat peste 20.000 de contracte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Ora de iarnă 2022: Când se schimbă, de fapt, ora în acest an

Trecerea la ora de iarnă 2022 ar putea fi ultima,...

Bani pentru polițiști. S-au schimbat datele problemei

Este un termen care a fost prelungit, până acum, de trei...

Codul muncii. Se introduc noi tipuri de contracte de muncă

Codul muncii se modifică și apar noi tipuri de contracte...

Nivelul de radiații din România. Anunțul făcut de CNCAN

Măsurătorile efectuate în România confirmă valori...

Crossuri externe