Burgerul de 1.000 de EURO, lansat în România. Ce conține
Autor: Mara Ivan | 10 iun, 12:57
Ce poate conține pentru un astfel de preț
Ce poate conține pentru un astfel de preț
Organizatorii CARNEXPO Grill, cel mai mare eveniment gastronomic din 2021, anunţă o premieră pe piaţa din România, prin lansarea celui mai scump burger, în valoare de 1.000 de euro.

Conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES, Golden Burger va fi realizat din ingrediente premium: carne de vită românească, caviar produs în România, chifle, brânzeturi şi legume de provenienţă locală, şi va fi ornat cu foiţă de aur.

De realizarea celui mai scump burger se va ocupa Chef Iulian Olaru, cu o experienţă de aproape 20 de ani în bucătărie, fost concurent Chefi la Cuţite.

Burgerul de 1.000 de euro va fi pregătit şi prezentat la standul Grill Fest din cadrul evenimentului CARNEXPO Grill, organizat pe 10 şi 11 iunie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

Citește și Americanii au declarat RĂZBOI acestui aliment. De ce le este TEAMĂ

G Ad:

Grill Fest este cel mai nou proiect al Adoor Event, dedicat consumatorilor, menit să devină cel mai mare festival dedicat cărnii şi gastronomiei din România.

"Grill Fest va fi cea mai interesantă platformă de promovare care îi va apropia pe consumatori de producătorii autohtoni, contribuind astfel la creşterea calităţii produselor. Ne bucurăm de toate preparatele culinare româneşti şi considerăm că acestea trebuie susţinute pentru a rezista pe piaţă. Obiectivul nostru este să atragem cât mai mulţi români curioşi să descopere produsele locale de calitate şi să dăm gust festivalurilor din ţară", a declarat Eugen Capra, manager general Addor Events.

Ştiri Recomandate

Daniel Dăianu desființează mitul criptomonedelor

Cripto nu sunt monede, ci active financiare speculative...

Solstițiul de vară 2021. Cât durează cea mai lungă zi din an

Mâine, pe 21 iunie are loc Solstițiul de vară sau Ziua...

Al treilea COD ROȘU. Noi zone, lovite de ploi torențiale

ANM a emis o nouă avertizare de tip nowcasting, valabilă...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro