Bursa de pe Wall Street, în scădere după ultima declaraţie a şefului Fed

Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Wall Street. Foto: Pexels.com
Wall Street. Foto: Pexels.com
Ultima declaraţie făcută de către preşedintele Rezervei Federale a SUA a avut efecte serioase asupra bursei de la New York.

Bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa de marţi în scădere, după ce preşedintele Rezervei Federale a SUA a declarat că Fed nu se grăbeşte să reducă dobânda, transmite Reuters. Indicele Dow Jones Industrial Average s-a depreciat cu 0,16%, ajungând la valoarea de 42.262,97 puncte, în scădere cu 67,20 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.
Indicele Standard and Poor's 500 s-a depreciat cu 0,08%, ajungând la valoarea de 5.757,73 puncte, în scădere cu 4,70 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.
Indicele Nasdaq s-a depreciat cu 0,19%, ajungând la valoarea de 18.154,93 puncte, în scădere cu 34,20 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Reuters.

Londra - Bursa de la Londra a deschis şedinţa de marţi în creştere cu 0,29%, indicele principal FTSE-100 a ajuns la valoarea de 8.260,77 puncte, în creştere cu 23,82 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Reuters.

Frankfurt - Bursa de la Frankfurt a deschis şedinţa de marţi în creştere cu 0,35%, indicele principal DAX 40 a ajuns la valoarea de 19.392,37 puncte, în creştere cu 67,44 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Reuters.

Paris - Bursa de la Paris a deschis şedinţa de marţi în scădere cu 0,33%, indicele principal CAC 40 a ajuns la valoarea de 7.610,58 puncte, în scădere cu 25,17 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Reuters.

Tokyo - Bursa japoneză a închis şedinţa de marţi în creştere cu 1,93%, pe fondul estimărilor optimiste ale Băncii Japoniei privind economia niponă, transmite Kyodo. Indicele principal Nikkei-225 a ajuns la valoarea de 38.61,97 puncte, în creştere cu 732,42 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Seul - Bursele din Coreea de Sud, China şi Hong Kong sunt închise marţi datorită unor sărbători publice, transmite Yonhap.

Singapore - Bursa din Singapore a încheiat şedinţa de marţi în scădere cu 0,12%, indicele Straits Times a ajuns la valoarea de 3.580,96 puncte, în scădere cu 4,33 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Xinhua. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Mugur Isărescu / Foto: Sabin Cristoveanu / Inquam Photos
Wall Street. Foto: Pexels.com
OCDE / sursa foto: Facebook - Ștefan Radu Oprea
Bursa / Foto: Freepik
Franța / sursa foto: Freepik.com
Banca Națională a României
Casă de schimb valutar

Cursul valutar. Evoluții minore pentru euro, dolar și aur

Cursul valutar rezultat din cotaţiile anunţate, marți,...

Vot în Parlament
Aur / FOTO: Freepik
Industrie / Sursa: Freepik.com
Broker la Bursa / Foto: Freepik

Mafia de la Kremlin. Putin se descotorosește de Kadîrov?

Drama personală dintre Tatiana și Vladislav Bakalciuk,...

Panouri fotovoltaice / Foto: Freepik
Hacker / Foto: Freepik
Bani / sursa foto: Freepik.com
Covestro / FOTO: Covestro
Industria auto / FOTO: Freepik

Piața auto franceză a căzut în depresie

Înmatriculările de mașini noi au scăzut cu 11% luna...

Platformă petrolieră / FOTO: https://www.conocophillips.com/news-media/
Foto: pexels.com
Energie / sursa foto: Freepik.com
Fed
Bănci / FOTO: Freepik

Șefa BCE vrea bănci mai mari și mai puternice în Europa

Este una dintre condițiile esențiale pentru a...

Banca Națională a României

pixel