Câciu: România primeşte 63,2 miliarde euro fonduri nerambursabile. NU 79,9 miliarde
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Adrian Câciu
Adrian Câciu
Adrian Câciu a explicat pe pagina sa de Facebook totul despre "succesul României" în a obține suma de 79,9 miliarde de euro.

"Când vă întrebaţi despre succesul României în a obţine o sumă de 79,9 miliarde euro ar fi excelent dacă aţi înţelege că dincolo de problema de PR, de comunicare, rezultatul obţinut se datorează în primul rând indicatorilor economici ai României. Din păcate s-a obţinut mai puţin decât se merita pe baza indicatorilor macroeconomici. De aceea consider ridicolă dezbaterea despre reuşita unei persoane în negocieri."

”O șansă unică”. România nici nu am visat la așa ceva

"România primeşte 63,2 miliarde euro fonduri nerambursabile. Nu 79,9 miliarde. Ca observaţie pot să vă spun că este pentru prima data în istoria comunicării când împrumuturile sunt considerate "fonduri europene". Mă astept ca la împrumutul pe care l-a luat ministrul de finanţe în dolari să ajungă unii să spună că sunt "fonduri americane". Domnilor, împrumuturile sunt împrumuturi, fondurile nerambursabile sunt fonduri nerambursabile. Cum sa spui ca instrumentul SURE (împrumut pentru finantarea deficitului) sau imprumuturile din NGEU sunt fonduri europene? Sunt datorii pe care statul le face iar românii le vor plăti. Ne lăudăm cumva cu datoriile sau cum? Pervers este că se laudă cu datoriile exact cei cărora le repugna ideea de împrumut şi datorie.", a scris Adrian Câciu pe pagina sa de Fcebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel