Cadoul prețios păstrat în secret de Jennifer Lopez timp de 19 ani
Autor: Simona Haiduc | 01 sep, 07:11
Nimeni nu l-a mai zărit de atunci
Nimeni nu l-a mai zărit de atunci
S-a numărat printre cele mai frumoase, mai celebre, mediatizate, admirate și invidiate cupluri de la Hollywood. Tineri, superbi, talentați, ambițioși. Și îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Au fost împreună doi ani și s-au aflat la un pas de a-și uni destinele. Dar au renunțat, apucând fiecare pe alt drum. După 20 de ani, Ben Affleck și Jennifer Lopez pare că s-a regăsit.

A fost, poate, una dintre surprizele cele mai savurate de marele public: Ben Affleck și Jennifer Lopez împreună prin Europa. Cei doi au format un cuplu la începutul anilor 2000.

După despărțirea, anticipată, probabil, doar de rău voitori, Ben și Jlo au avut și alte relații, s-au căsătorit cu alte persoane, au devenit părinți. Acum, din nou liberi, par mai îndrăgostiți ca niciodată. 

Bine, bine, povestea asta se știe deja, dar despre ce cadou este vorba? Internauții au fost cei care au descoperit, într-una dintre fotografiile postate de Jennifer Lopez pe Instagram, o brățară aparte purtată de cântăreață.

Imaginea a fost surprinsă pe un iaht în timpul vacanței petrecute de cei doi în Italia. Este exact brățara realizată de Harry Winton și oferită de Ben Affleck iubitei sale în 2002.  Altfel spus, Jennifer Lopez a păstrat bijuteria 19 ani.

G Ad:

Citește și Vrăjitoarea de pe Wall Street. A devenit cea mai bogată din lume

Și se pare că în tot acest timp, nu a purtat-o. Oricum, nu în văzul lumii. Acum, au văzut-o toți. Greu de spus ce se va întâmpla în continuare. Un lucru este însă cert: în călătoria lor prin Europa, mai întâi în sudul Franței, apoi în Italia, pe Insula Capri, Ben și Jlo păreau la fel de îndrăgostiți ca în urmă cu 20 de ani. 

 

Ştiri Recomandate

S-a APROBAT plafonarea prețurilor la energie electrică

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul pentru...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro