Canapeaua conectată! O nouă tendință în domeniul caselor inteligente?
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Nu te mai misti de pe canapea!
Nu te mai misti de pe canapea!
Pe măsura apropierii Salonului tehnologiilor de la Las Vegas (CES), anunțurile privind noutățile în domeniul caselor inteligențe se multiplică. Firma franceză Miliboo a dezvăluit, spre exemplul, detalii despre noul ei produs, canapeaua inteligentă. 

Această canapea dintr-o nouă generație va oferi utilizatorilor ”o experiență 4D senzorială”. Astăzi, oamenii au devenit pretețioși în materie de divertisment. La capitolul video, platforme precum Netflix au schimbat comportamentul consumatorilor. Astfel, mulți preferă confortul de acasă decât deplasarea la cinematograf.

Privind lucrurile din această perspectivă, Miliboo dorește să îmbunătățească acest confort cu o mobilă la fel de inteligentă ca și televizoarele au alte servicii multimedia conectate și care pot fi cumpărate din orice magazin specializat. Astfel, canapelele vor fi echipate cu un difuzor integrat și un amplificator pentru a beneficia de o calitate mai bună a sunetului.

Compatibilă cu intelegente artificiale

În plus, canapeaua va putea reda din atmosfera de pe ecran. Spre exemplu, va putea vibra, sau va putea ”naviga”, balansându-se precum o navă pe o mare înfuriată. În plus, în maniera unui echipament Philips Hue, canapeaua conectată Miliboo ar putea ajusta ambianța luminoasă a LED-urilor sale - instalate dedesubt - în funcție de filmul care rulează la televizor sau pe un dispozitiv video.

Citește și Ce este cel mai dificil într-o casă inteligentă?

Mai mult, ea dispune de un dispozitiv de încărcare a telefonului mobil și va fi compatibilă cu inteligențele artificiale de la Google și Amazon: Google Assitant și Amazon Echo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel