CARNAVAL în PANDEMIE. Se întâmplă și la alții
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Sute de petrecăreți au inundat sâmbătă seara piața principală și străzile orașului grecesc Xanthi, situat pe continent, în dreptul insulei Thasos.
Sute de petrecăreți au inundat sâmbătă seara piața principală și străzile orașului grecesc Xanthi, situat pe continent, în dreptul insulei Thasos.
O imensă petrecere, cu muzică, dans, focuri de artificii și fumigene a avut loc fără măști și fără distanțare socială. Sute de petrecăreți au inundat sâmbătă seara piața principală și străzile orașului grecesc Xanti, situat pe continent, în dreptul insulei Thasos.

De parcă nu exista nicio pandemie sau vreo măsură de restricții, petrecerea în aer liber cu sute de participanți a durat două-trei ore înainte ca autoritățile să folosească megafoane, îndemnând locuitorii orașului  Xanthi, din nord-estul Greciei, să se disperseze, relatează Keeptalkinggreece.

Președintele Centrului de Cultură al Municipiului Xanthi, a declarat că autoritățile au venit cu inițiativa de a pune muzică de carnaval pentru a îmbunătăți starea de spirit a locuitorilor orașului.

Citește și: STARE DE ALERTĂ! Lista AMENZILOR valabile de ASTĂZI

„La un moment dat, s-a observat că oamenii au început să se înghesuie, […] copiii, îmbrăcați în costume, se jucau. […] Imediat muzica a fost oprită și am început să atenționăm oamenii să evite aglomerația., a declarat președintele Centrului de Cultură. 

Experții în sănătate au declarat presei că rezultatele adunării în masă vor putea fi observate peste 10-15 zile, când vor crește cazurile de infectări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel