Cât succes au afacerile lui Cătălin Botezatu. Ce meserie ar fi trebuit să aibă celebrul designer
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români. Ce avere are creatorul de modă?

Cătălin Botezatu se bucură de un succes imens și este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, dar și din afară. De-a lungul timpului au apărut multe zvonuri despre averea impresionantă pe care aceasta a reușit să o strângă. Cătălin Botezatu ar avea peste 100 de milioane de euro avere. Ce spune designerul despre această sumă impresionantă? 

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus Cătălin Botezatu în podcastul de pe YouTube al lui Radu Tibulcă.

Cătălin Botezatu are peste 200 de angajați, iar perioada de criză l-a afectat profund. Creatorul de modă spune că a fost nevoit să aducă bani de acasă pentru a-i plăti pe angajați, deoarece în ultima perioadă nu a vândut prea multe rochii de seară. Cătălin Botezatu nu a vrut să se reinventeze pe perioada pandemiei. 

„Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese. E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu', a mai declarat designerul în podcastul lui Radu Tibulcă”, a mai spus creatorul de modă. 

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Cătălin Botezată dacă urma visul tatălui său

Citește tot articolul pe SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel