Ce afaceri poți să-ți deschizi cu ajutorul unei rulote
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Ce afaceri poți să-ți deschizi cu ajutorul unei rulote
Ce afaceri poți să-ți deschizi cu ajutorul unei rulote
Rulotele pot fi folosite în domenii diverse. Ne aflăm în punctul în care și din punct de vedere medical ne-ar prinde bine o rulotă dotată cu tot ce-i trebuie, pentru a ajunge repede la destinație și pentru a oferi confort pacienților care au nevoie. Tocmai din acest motiv, iată câteva idei care te pot ajuta să te decizi în privința unui business de succes.

Rulota medicală. Rulota poate să se adreseze unui singur tip de serviciu, de exemplu, transportul rapid pe distanțe mici a pacienților nevoiți să meargă mai des decât este cazul către un consult de specialitate. Rulota trebuie să fie dotată cu aparatură și mobilier confortabil, un pat rabatabil care să se adapteze în funcție de nevoi, dar și un fotoliu sau câteva scaune suplimentare. 

Managerul care oferă un salariu de 64.000 de euro pe an

Închiriere rulotă pentru excursii. Tot mai mulți oameni își doresc să facă înconjurul lumii și să viziteze locuri din lumea întreagă de care să își aducă aminte toată viața. Din păcate, dacă ne gândim la avion și cazare, atunci vorbim de costuri foarte mari, care ar pune în dificultate pe oricine. O rulotă poate fi locul ideal în care să îți petreci drumul către cele mai frumoase destinații. Rulotele speciale de închiriat sunt dotate cu un mic dormitor, acolo unde ai un pat confortabil, spațiu pentru depozitat hainele, dar și baie cu zona de duș, bucătărie mobilată cu aparatua de care ai nevoie pentru un drum lung, dar și o zonă de living, unde să poți lua masa în liniște. Rulotele se închiriază pe zile, nu pe distanță respectiv numărul de kilometri parcurși, așa că poți sta fără nicio grijă câte zile îți dorești.

Rulota cu mâncare fast food. Se organizează tot mai multe festivaluri cu specific culinar, acolo unde vezi o mulțime de rulote cu mâncare, fiecare cu specialitatea ei. Găsim rulote cu paste, burger, pește și fructe de mare, cartofi prăjiti, înghețată, clătite, etc. Este genul de afacere mobilă, care îți permite să te plimbi dintr-un oraș în altul, acolo unde se organizează festivaluri, concursuri și concerte. Este modalitatea cea mai simplă prin care îți poți face reclamă, dacă alegi tipul de produs care și se potrivește. Investiția presupune cumpărarea aparaturii necesare, un grill pentru prepararea cărnii sau dozatoarea cu înghețată ori lăzi frigorifice pentru depozitarea băuturilor. În funcție de specificul ales, se verifică și aparatura necesară. 

Rulota de transport mobilă. Mobilierul este cel mai des comandat la domiciliul. Acest serviciu este plătit suplimentar, consumatorii fiind dispuși să ofere sume mari de bani pentru a le fi livrate produsele direct acasă. Dacă ai un magazin de mobilă, atunci asigură-te că oferi și transportul clienților. Dacă nu, poți colabora cu diverse magazine de mobilă, pentru a le pune la dispoziție rulota de transport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Schimbări pe WhatsApp: Ce se va întâmpla în luna iunie

Care sunt surprizele lunii iunie. Un detaliu: multă...

Incendiile care au aprins prețul petrolului

Cursul petrolului a încheiat în creștere ultima sesiune...

De ce cumpără SUA milioane de barili de petrol. Analiză

Procedând ca atare, Statele Unite rezolvă, practic, două...

Vânzarea terenurilor extravilane. Se schimbă regulile

A fost depusă la Senat o propunere legislativă pentru...

Şomajul rămâne la un nivel îngrijorător în Franţa

Veştile nu sunt bune pentru cea de-a doua mare economie...

Date de ultimă oră privind cifra de afaceri din industrie

Informațiile vin de la Institutul Național de Statistică. 

Orezul va deveni mai scump, pe fondul fenomenelor meteo

Diferite probleme care țin, în mare parte, de fenomene...


pixel