Ce fluctuații au fost pe bursele lumii
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Indicele Dow Jones Industrial Average s-a apreciat cu 0,30%, ajungând la valoarea de 33.171,37 puncte, în creştere cu 98,49 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.
Indicele Dow Jones Industrial Average s-a apreciat cu 0,30%, ajungând la valoarea de 33.171,37 puncte, în creştere cu 98,49 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.
Bursa de pe Wall Street a închis şedinţa de luni cu evoluţii mixte, în urma intrării în incapacitate de plată a unui fond speculativ american, eveniment care a dus la scăderea acţiunilor din domeniul financiar.

Indicele Dow Jones Industrial Average s-a apreciat cu 0,30%, ajungând la valoarea de 33.171,37 puncte, în creştere cu 98,49 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.
Indicele Standard and Poor's 500 s-a depreciat cu 0,09%, ajungând la valoarea de 3.971,09 puncte, în scădere cu 3,45 puncte.
Indicele Nasdaq s-a depreciat cu 0,60%, ajungând la valoarea de 13.059,65 puncte, în scădere cu 79,08 puncte.
La bursa New York Mercantile Exchange (Nymex), cotaţia barilului de petrol 'light sweet crude' cu livrare în luna mai a crescut cu 0,59 dolari, ajungând la închidere la valoarea de 61,56 dolari.

Bursa de la Londra închis şedinţa de luni în scădere cu 0,07%, indicele principal FTSE-100 a ajuns la valoarea de 6.736,17 puncte, în scădere cu 4,42 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Reuters, citat de Agerpres.
La bursa ICE Futures, cotaţia barilului de petrol Brent din Marea Nordului cu livrare în luna mai a crescut cu 0,41 dolari, ajungând la închidere la valoarea de 64,98 dolari.

Citește și: Turcan se laudă că va tăia pensiile de serviciu

Bursa de la Frankfurt a închis şedinţa de luni în creştere cu 0,47%, indicele principal DAX 30 a ajuns la valoarea de 14.817,72 puncte, în creştere cu 68,78 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Reuters.

Bursa de la Paris a închis şedinţa de luni în creştere cu 0,45%, indicele principal CAC 40 a ajuns la valoarea de 6.015,51 puncte, în creştere cu 26,70 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Reuters.

Bursa japoneză a închis şedinţa de marţi în creştere uşoară, cu 0,16%, în urma intrării în incapacitate de plată a unui fond speculativ american, eveniment care a dus la scăderea acţiunilor din domeniul financiar, transmite Kyodo. Indicele principal Nikkei-225 a ajuns la valoarea de 29.432,70 puncte, în creştere cu 48,18 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Bursa sud-coreeană a încheiat şedinţa de marţi în creştere cu 1,12%, indicele principal Kospi a ajuns la valoarea de 3.070 puncte, în creştere cu 33,96 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Yonhap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel