Ce înseamnă dacă visezi sau găsești un obiect de AUR
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Ba este de bine, ba este de rău
Ba este de bine, ba este de rău
În vremuri de demult, oamenii nutreau convingerea că aurul are proprietăți supranaturale și, de aceea, era folosit pentru ceremonii religioase. Timpul a mai șters din aceste superstiții, dar multe s-au păstrat sau au fost inventate ulterior.

Se crede că acei care găsesc bijuterii de aur pierdute pe pământ nu se vor bucura de noroc. Pentru simplul motiv că respectivele obiecte rețin din energia negativă a adevăratului lor proprietar. Astfel că, intrând în posesia unui inel, lănțișor, cercei sau alte asemenea obiecte de podoabă, găsitorul va bodândi și energia negativă. Se spune că acest rău dispare, dacă bijuteria găsită este ținută șapte zile în apă sfințită. 

Pe de altă parte, dacă o persoană aruncă o verighetă pe podea, renunță de supărare sau o pierde, scandal mare va fi în familie. Se poate ajunge chiar și la divorț. 

În același timp, se spune că verighetele ar trebui să fie de aceeași culoare. Dacă mirii au bijuterii realizate atât din aur galben, cât și din aur alb,  timp. Mai mult, cei doi vor ajunge să se deteste reciproc, jurându-și să nu se mai vadă niciodată. 

Citește și Horoscopul obsesiilor. Care sunt cele mai periculoase zodii

Aurul nu trebuie purtat împreună cu argintul - aceste două metale prețioase se resping reciproc. Aargintul reprezintă lumea spirituală și liniștea sufletească, iar aurul simbolizează mai mult lumea materială și luxul. 

Dacă aurul apare în vis, totul este în regulă. Există mai multe interpretări ale unor astfel de vise, în funcție de situație. Dar, mereu va fi bine: bani, profit, câștiguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel