Ce spune ministrul Transporturilor despre Uber
Autor: Mihai Paul
Data actualizării:
Data publicării:
Noua ordonanță nu interzice UBER. Aplicația nu poate fi interzisă
Noua ordonanță nu interzice UBER. Aplicația nu poate fi interzisă
Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, spune că Uber nu este interzis dar activitatea va fi reglementată conform unei ordonanțe a guvernului Dăncilă.

"Uberul poate funcţiona, nu este interzis. Cine a aruncat această marotă pe piaţă probabil că vrea să se folosească de ele în campania electorală. Noi am dat o ordonanţă care combate pirateria, nu are nicio treabă cu platformele electronice, din contră, aceste platforme nu au fost reglementate de cinci ani de zile de către nimeni. Iată că acuma Guvernul PSD lucrează la o ordonanţă împreună cu cei care deţin aceste platforme, am finalizat în proporţie de 90 la sută ordonanţa cu reglementarea Uber, Clever, Bolt", a afirmat Răzvan Cuc.

Taximetriștii au protestat împotriva activității platformelor de ride-sharing pentru că acestea nu sunt reglementate la fel cum sunt companiile de taximetrie.

Citește și:Uber primește 1 miliard de dolari. De la cine și pentru ce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel