"În acest weekend, moldovencele din Botoşani sunt invitate, în Parcul Alexandru Ioan Cuza - IOR, să prepare 'trufandale de primăvară' - poale-n brâu cu caş de oi, mărar, ceapă verde, cu spanac, cu brânză dulce şi cu multe stafide; poale-n brâu boiereşti, ardeleneşti, dobrogene, maramureşene; plăcinte-n foi dulci sau sărate", au comunicat organizatorii.
Sâmbătă la intrarea de la Biserica Maramureşană, va fi realizată de la ora 13 în premieră o plăcintă poale-n brâu cu: caş de oi, mărar şi ceapă verde lungă de peste 15 metri. Vor fi folosite pentru aluat 100 kg făină albă de grâu, 5 kg de zahăr, 5 kg drojdie, 10 l lapte dulce, 10 kg unt, 100 de ouă, iar pentru umplutură: 100 de kg de caş, 10 kg mărar, 10 kg de ceapă verde, 5 kg griş, 100 de ouă.
Premieră în România: Un fruct de vară se va coace iarna
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Ministerul Finanțelor...
Alocațiile pentru copii rămân...
Persoanele asigurate în baza...
Campioană de un deceniu la...
O icoană pictată de Nicolae Grigorescu în tinerețe a...
Bursa de Valori Bucureşti a înregistrat săptămâna aceasta creșteri importante
Luca, Petru și Matei își împart piața patiseriilor.
Piața imobiliară din România...
Reguli noi, controale extinse și deduceri limitate:...
Autoritățile au confiscat primul utilaj folosit ilegal...
Primăriile pot lua împrumuturi...
Analiza publicată de DCBusiness...
Guvernul clarifică acordarea...
Acțiunile Oracle au scăzut cu...
O parte dintre modificările aduse Legii RCA prin actul...
Împrumuturile între firme și asociați intră sub reguli...
Sistemul energetic românesc...
Leul a avut o evoluție relativ...
Electrificarea liniei ferate...
Dumitru Chisăliță: „Sancțiunile...
Generația Z cumpără cel mai...