"În acest weekend, moldovencele din Botoşani sunt invitate, în Parcul Alexandru Ioan Cuza - IOR, să prepare 'trufandale de primăvară' - poale-n brâu cu caş de oi, mărar, ceapă verde, cu spanac, cu brânză dulce şi cu multe stafide; poale-n brâu boiereşti, ardeleneşti, dobrogene, maramureşene; plăcinte-n foi dulci sau sărate", au comunicat organizatorii.
Sâmbătă la intrarea de la Biserica Maramureşană, va fi realizată de la ora 13 în premieră o plăcintă poale-n brâu cu: caş de oi, mărar şi ceapă verde lungă de peste 15 metri. Vor fi folosite pentru aluat 100 kg făină albă de grâu, 5 kg de zahăr, 5 kg drojdie, 10 l lapte dulce, 10 kg unt, 100 de ouă, iar pentru umplutură: 100 de kg de caş, 10 kg mărar, 10 kg de ceapă verde, 5 kg griş, 100 de ouă.
Premieră în România: Un fruct de vară se va coace iarna
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Industria aromatizării spațiilor – o nișă puțin...
În data de 16 octombrie 2025...
Curtea Constituțională a...
Contribuabilii trebuie să fie...
Curtea de Conturi a descoperit...
Garda de Mediu lansează prima acțiune cu drone împotriva...
Comisia de buget de la Camera...
Radu Burnete afirmă că în...
Italia refuză să-și vândă...
Legea contractelor de vânzare...
Suprasaturație pe piața...
Inflația din România a rămas la...
FMI a revizuit în scădere estimările privind evoluția...
Leul s-a menținut stabil marți, 14 octombrie, în fața...
România, printre țările cu cele...
Romgaz a reziliat contractul cu...
Mulți antreprenori sunt interesați de afaceri în care...
ASF lansează „Proiectul...
Energia care alimentează Apple: România devine parte din lanțul verde al...
Firmele care operează prin...