CFR face recomandări importante pentru călătoria cu trenul
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Întârzieri de SUTE de MINUTE în circulația trenurilor spre și dinspre Litoral
Întârzieri de SUTE de MINUTE în circulația trenurilor spre și dinspre Litoral
Pentru evitarea aglomerării trenurilor în această perioadă prilejuită de sărbătorile Pascale și pentru a putea suplimenta în plus, în mod operativ capacitatea de transport pentru preluarea fluxurilor de călători, cu respectarea distanței sociale prin aplicarea regulii “un loc liber, un loc ocupat”, rugăm călătorii să-și facă rezervare din timp și să nu mai cumpere bilet în ultimul moment.

Rezervați-vă locul din timp

CFR anunță că că trenurile au fost deja suplimentate pentru această perioadă și recomandă tuturor cumpărarea biletelor din timp, pentru a avea o predictibilitate a cererii și pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine suplimentarea trenurilor cu vagoane la numărul de locuri solicitat. Cumpărarea cu anticipație a biletelor se poate face în această perioadă, înainte de plecare cu 10 zile.

Instituția mai recomandă cumpărarea ONLINE de bilete de tren pentru a evita manipularea banilor în numerar iar în cazul achiziționării de la ghișee este indicată efectuarea plății cu card bancar sau telefon în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru și respectarea unei distanțe de minim de 2 m între călători la ghișeele caselor de bilete/ birouri de informații.

CFR Călători aplică noua regulă: Un loc liber, un loc ocupat

Totodată se recomandă celor care nu au reușit să cumpere bilete pentru că locurile au fost epuizate să nu se urce în trenuri.

CFR mai anunță că Gara de Nord București și în alte stații au loc filtre la peroane, la trenurile aglomerate, pentru a se asigura că urcă în trenuri doar pasagerii care au bilet, pentru a menține astfel regula de respectare a distanței sociale “un loc liber, un loc ocupat”.

Persoanele care trebuie neapărat să călătorească în această perioadă cu trenul, sunt obligate să respecte toate prevederile Ordonanțelor Militare, regulile de comportament și igienă impuse de Ministerul Sănătății, și este important să aibă în vedere recomandările noastre de călătorie pentru a le putea asigura un transport în condiții de siguranță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel