China lansează o nouă PROVOCARE: Va crea propria piață de NFT-uri
Autor: Simona Haiduc | 14 ian, 18:50
Fără legătură cu criptomonedele
Fără legătură cu criptomonedele
Susținut de autoritățile chineze, Blockchain Services Network (BSN)), va prezenta o infrastructură pentru crearea de token-uri nefungibile (NFT) la sfârșitul lunii ianuarie, a anunțat publicația South China Morning Post. Potrivit sursei citate, autoritățile chineze plănuiesc să creeze propria piață NFT, fără legătură cu criptomonedele.

"NFT nu are probleme legale în China, dar trebuie să se distanțeze de criptomonede precum bitcoin", a explicat directorul general al Red Date Technology, He Yifan. Red Date Technology oferă asistență tehnică pentru BSN.

BSN va construi o platformă care va permite dezvoltatorilor chinezi să își creeze propriile piețe și alte aplicații pentru a gestiona jetoane NFT. Yuanul chinezesc va fi singura monedă de decontare pe platformă.

Yifan a explicat că registrele publice distribuite sunt ilegale în China, deoarece legislația locală cere ca toate sistemele de internet să verifice identitatea utilizatorilor. Din acest motiv, Red Date Technology va crea un sistem deschis care este gestionat de dezvoltatorii BSN.

Citește și Comisia Europeană a spus NU! Hyundai şi Daewoo, refuzate categoric

G Ad:

Citește și NICHELUL devine NEPREȚUIT! Valoarea metalului urcă vertiginos

La sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, Banca Populară a Chinei a interzis tranzacțiile cu criptomonede. Utilizarea activelor digitale în această țară reprezintă o activitate financiară ilegală. De asemenea, au fost interzise serviciile pe care bursele de criptomonede le oferă rezidenților chinezi.

Măsuri dure împotriva criptomonedelor au început să fie introduse în China la sfârșitul lunii mai 2021, după ce vicepremierul Liu He a cerut Consiliului de Stat al Chinei să înăsprească reglementările privind activele digitale. Autoritățile provinciale locale au interzis mineritul de criptomonede, iar cripto-întreprinderile au părăsit țara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Deutsche Bank, cel mai bun profit anual din ultimii 10 ani

Deutsche Bank a obținut cel mai bun profit anual din...

Bitdefender avertizează asupra unui atac mai puțin obișnuit

Bitdefender avertizează asupra unui nou val de atacuri,...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro