Coronavirus. Bayer, donație în valoare de 386.000 lei pentru spitale
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Echipamente absolut necesare
Echipamente absolut necesare
Compania Bayer donează aparatură medicală în valoare de 386.000 destinată spitalelor, potrivit unui comunicat remis miercuri de companie.

Prin această iniţiativă, spitalele vor primi în următoarele zile teste de diagnostic, dezinfectanţi, echipamente de protecţie pentru medici, containere în care să amenajeze camerele de triaj şi echipamente medicale pentru unităţile de terapie intensivă, menţionează Bayer.

Prin această donaţie, Bayer îşi doreşte să susţină activităţile de îngrijire a populaţiei şi să ajute la limitarea răspândirii virusului în rândul personalului sanitar.

Citește și Donații pentru sistemul medical. Marile companii ajută în lupta cu Covid-19

Prin această iniţiativă, compania Bayer s-a alăturat campaniei #scutpentruspitale a Asociaţiei "Zi de Bine" din România.

"România nu a ajuns încă la apogeul crizei, dar este deja puternic afectată de pandemia provocată de coronavirus. Spitalele se îndreaptă către limitele capacităţii lor, iar nevoile sistemului public de asistenţă medicală din întreaga ţară devin din ce în ce mai vizibile în fiecare zi. În acest context, fără echipamentul medical sau de protecţie necesar, în România se poate prevedea o evoluţie fulminantă a COVID-19 în viitorul apropiat", se menţionează în comunicatul Bayer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...


pixel