Coronavirus. Jack Ma sare în ajutor. Donații colosale
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Jack Ma
Jack Ma
Jack Ma, cel mai bogat om din Asia, a promis 1,8 milioane de măști de față și 210 milioane de truse de testare a coronavirusului pentru unele dintre cele mai sărace națiuni ale continentului, acesta fiind cel mai recent pas dintr-un efort continuu din partea fundației sale de a lupta împotriva pandemiei globale.

Ma a anunțat pe Twitter că Fundația Jack Ma și Fundația Alibaba trimit o donație de materiale de urgență pentru SUA după ce au contribuit anterior la eforturile de combatere a virusului în Japonia, Iran și Italia. Grupul de organizații filantropice au trimis de asemenea măști și truse de testare în țări din Africa.

În China au apărut de trei ori mai mulți miliardari decât în SUA

MIliardarul chinez a mai anunțat că Afganistan, Bangladesh, Cambodgia, Laos, Maldive, Mongolia, Myanmar, Nepal, Pakistan și Sri Lanka vor primi ajutoare care includ costume de protecție, ventilatoare și termometre.

Lipsa globală de echipamente medicale și de protecție esențiale au afectat chiar și cele mai dezvoltate economii, guvernatorul din New York, Andrew Cuomo, a spus că este nevoie de mai multe „ventilatoare, ventilatoare, ventilatoare” pentru a ajuta statul să se ocupe de numărul mare de persoane infectate care au nevoie de tratament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel