Covid-19. Bill Gates, PERICULOS și când nu face previziuni VIDEO
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Miliardarul american este plin de surprize
Miliardarul american este plin de surprize
Omul de afaceri Bill Gates, miliardarul american care a prezis că pandemia de covid-19 va dura în jur de doi ani, avertizând, totodată, că un singur vaccin nu va fi suficient pentru a stopa răspândirea noului coronavirus, a trecut la cratiță pentru a-i face prietenului său, renumitul investitor Warren Buffett, o surpriză. 

Warren Buffett a împlinit duminică 90 de ani. Cu acest prilej, Bill Gates s-a gândit să-i facă un tort de ciocolată. Și-a pus șorțul de bucătărie și s-a apucat de treabă: a făcut două blaturi, a pregătit crema și a ornat frumos tortul. O prăjitură specială, cu biscuiți Oreo. După aspect, pare bună, dar nu se știe care a fost reacția sărbătoritului. Un lucru este cert: Gates pare să se descurce destul de bine și în bucătărie, unde devine un pericol pentru multe gospodine. 

Pe blogul său, cofondatorul gigantului Microsoft a scrie, totodată, că Buffett continuă să consume aceleași preparate culinare ca în copilărie. Detaliind, Gates a menționat, printre altele că, oaspete fiindu-i, Buffett a mâncat, la micul dejun, un pachet de biscuiți Oreo, exemplul lui fiind urmat, spre disperarea gazdelor, și de copiii acestora. 

Citește și Bill Gates: ”Am avut NOROC!” Când se termină PANDEMIA de covid-19

”În privința preferințelor culinare, Buffett fi un exemplu negativ pentru tineri, dar regimul pe care-l respectă funcționează, nu știu cum, la el”, a subliniat Gates. Pasionați de matematică și de cifre, cei doi oameni de afaceri au calculat că de la prima lor întâlnire, adică din 5 iulie 1991, s-au scurs 10.649 de zile. 

În context, postul de televiziune CNN arată că Buffett este cunoscut pentru pasiunea lui pentru dulciuri. Chiar el a recunoscut în repetate rânduri că bea cel puțin cinci doze de Coca-Cola pe zi. De altfel, Buffett este unul dintre principalii investitori ai Coca-Cola, iar compania lui, Berkshire Hathaway, deține magazinul de bomboane See's Candies.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...

Miliardarul care râvnește la Royal Mail, Poșta britanică

Este vorba de miliardarul ceh Daniel Kretinsky care a...


pixel