Covid-19. Culoare pentru transportul rutier de mărfuri din Ungaria
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
TIR
TIR
Ungaria a stabilit culoare de transport mărfuri pentru camioanele care traversează Ungaria cu destinaţii în Serbia, Ucraina sau România, a declarat secretarul de stat pentru comunicare, la şedinţa de marţi a comisiei pentru protecţie socială a parlamentului ungar.

Această măsură obligă camioanele care intră în ţară să urmeze ruta desemnată şi să alimenteze la benzinării desemnate, urmând să părăsească teritoriul Ungariei la punctul de trecere a frontierei prestabilit de autorităţi, spre cele trei ţări vecine, a precizat oficialul, adăugând că aceste camioane vor fi echipate cu un marcaj distinctiv.

Secretarul de stat a reamintit că traficul internaţional de persoane pe cale rutieră, feroviară şi aeriană a fost suspendat. Cu toate acestea, aeroportul internaţional "Liszt Ferenc" nu a fost închis, iar cetăţenii ungari se pot întoarce acasă.

Citește și Pentru prima oară în 30 de ani, Atlassib suspendă cursele internaționale

Este în continuare valabilă dispoziţia conform căreia persoanele care sosesc din Italia, China, Coreea de Sud, Israel sau Iran trebuie să intre în carantină la domiciliu, pentru o perioadă de două săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel