Covid-19. În Israel demarează operațiunea ”Gardienii vârstei de aur”
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Ajutor pentru persoanele în vârstă
Ajutor pentru persoanele în vârstă
Peste 1000 de soldați ai forțelor de interne au început să distribuie, în Israel, alimente, medicamente și produse de primă necesitate persoanelor în vârstă sau considerate vulnerabile în fața epidemiei de coronavirus.

Pentru fiecare dintre aceste persoane au fost alocați patru militari care vor răspunde diferitelor nevoi ale oamenilor de care vor răspunde, în limba aleasă de aceștia.

Astfel, populația considerată ca fiind de risc va evita deplasările, în condițiile în care în Israel numărul infecțiilor cu covid-19 crește într-un ritm nedorit de autorități.

Divizia de urgență, însărcinată cu distribuirea de alimente va beneficia de colaborarea structurilor locale pentru a identifica toate persoanele care au nevoie de ajutor. Unitatea va putea conta, de asemenea, de tehnologia și logistica comandamentului militar.

Citește și Coronavirus. Israel pregătește alte tratamente. Ce a creat

Acest plan de asistența este doar o parte a operațiunii ”Gardienii vârstei de aur”, anunțată de ministrul Apărării, Naftali Bennett la începutul săptămânii.

Începând de marți, aproape 700 de soldați neînarmați au fost chemați pentru a întări forțele de poliție pentru a impune respectarea regulilor de autoizolare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel