Ministerul Energiei: România riscă să nu mai poată prelua energia de la prosumatori
Numărul prosumatorilor a...
Gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline şi compania Vir Biotechnology au depus o cerere pentru aprobarea medicamentului în Uniunea Europeană, precizează EMA în comunicat.
Xevudy este un tratament anti-COVID-19 bazat pe anticorpi monoclonali care poate fi utilizat pentru a preveni îmbolnăvirea gravă a adulţilor şi a adolescenţilor după ce au contractat coronavirusul.
COVID-19. Anthony Fauci: La iarnă, situația s-ar putea înrăutăți
Experţii EMA evaluează în prezent datele provenite din studiile producătorilor şi cântăresc riscurile şi beneficiile medicamentului, o decizie fiind aşteptată în două luni.
În prezent, trei medicamente au primit undă verde pentru tratamentul pacienţilor cu COVID-19 în UE, iar pentru alte patru au fost depuse cereri de autorizare.
Pfizer a declarat marți că solicită autorităților de reglementare din SUA să autorizeze pilula sa experimentală pentru traterea COVID-19, pregătind terenul pentru depunerea cererii de către companie are loc în contextul în care noile infecții sunt din nou în creștere, determinate în principal de focarele din statele în care vremea mai rece îi determină pe oameni să stea în casă. o probabilă lansare a acestei terapii promițătoare în următoarele săptămâni.
Marea Britanie a devenit prima țară din lume care a aprobat o pastilă antivirală produsă de Merck & Co. ce a fost prezentată ca o potențială schimbare în lupta împotriva Covid-19. Medicamentul, molnupiravir, este acum autorizat pentru utilizare la persoanele cu Covid ușor până la moderat și cu cel puțin un factor de risc pentru dezvoltarea unei boli grave. Pfizer Inc. a raportat rezultate bune ale propriei sale pilule pentru Covid-19, Paxlovid, și a planificat să solicite autorizația de utilizare de urgență din SUA cât mai curând posibil. În cazul molnupiravirului, promisiunea unui medicament pe care pacienții îl pot obține cu ușurință și lua acasă a determinat unele guverne să comande provizii chiar înainte ca majoritatea autorităților de reglementare să decidă dacă vor aproba sau nu utilizarea acestuia.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Numărul prosumatorilor a...
Guvernul prelungește cu cinci...
Salariul mediu net a crescut la...
Guvernul urmează să adopte o...
Profesorul Mircea Coșea a...
ANAF avertizează populația în...
Programul Start-Up Nation...
Bula de optimism de la...
Marți, Bursa de Valori...
Evoluţie mixtă a leului în...
La nord de Osaka, ascuns în colinele împădurite ale...
Experții băncii HSBC au revizuit în scădere prognozele...
În perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2025, comparativ...
Fondul Monetar Internaţional...
UE analizează opţiunile legale...
Producția industrială din...
84.000 de carduri educaționale...
Pe fondul temerilor privind tarifele și impactul asupra...
Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru...
Ministerul Energiei lansează al...
Așa ceva nu s-a mai înregistrat...
Veşti bune pentru bugetarii care aşteaptă să afle cum...