Covid-19. Veste EXTRAORDINARĂ. Un medicament care tratează
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Varianta din india a devenit predominantă
Varianta din india a devenit predominantă
O echipă complexă de cercetători de la mai multe universități din lume sunt aproape de a rezolva problema pandemiei.

Cercetătorii de la Universitatea din Kent, Universitatea Goethe din Frankfurt pe Main (Germania) și Școala de Medicină din Hanovra (Germania) au identificat un medicament care are potențialul a deveni tratament pentru COVID-19.

Echipa internațională condusă de profesorul Martin Michaelis și dr. Mark Wass (Universitatea din Kent) și profesorul Jindrich Cinatl (Institutul de virologie medicală al Universității Goethe) au descoperit că aprotinina, inhibitorul de protează (substanță deja aprobată pentru uzul uman), a prezentat rezultate promițătoare împotriva SARS-CoV-2, coronavirusul care cauzează COVID-19, în concentrații care sunt administrate uzual pacienților.

Covid-19. Medicii israelieni, ȘOCAȚI. Efecte pe termen lung la cei vindecați

Aprotinina inhibă intrarea SARS-CoV-2 în celulele gazdă și poate compensa pierderea inhibitorilor de protează a celulelor gazdă care sunt dereglate de infecția cu SARS-CoV-2.

Aerosolii aprotininici sunt aprobați în Rusia pentru tratamentul gripei și ar putea fi ușor testați pentru tratamentul COVID-19.

Profesorul Martin Michaelis a ndeclarat că: „Aerosolul aprotininei a fost raportat a fi tolerat extrem de bine la pacienții cu gripă. Prin urmare, poate avea efect în mod special pentru a preveni forma severă de COVID-19 atunci când tratamentul este aplicat imediat după diagnostic”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...


pixel