Cristina Ciobanu, despre IUBCCI - UAE. Informații IMPORTANTE (VIDEO)
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Cristina Ciobanu, despre IUBCCI - UAE. Informații IMPORTANTE (VIDEO)
Cristina Ciobanu, despre IUBCCI - UAE. Informații IMPORTANTE (VIDEO)
Chairman al IUBCCI - UAE, Cristina Ciobanu a explicat ce înseamnă mai exact IUBCCI la DC BUSINESS și DC NEWS.

"IUBCCI a fost înființată în cadrul conferinței internaționale a Camerelor de Comerț Bilaterale în Israel, în anul 2012. Ulterior acestei decizii a fost înregistrată legal în SUA, în anul 2014, ca unică untitate pentru toată lumea. În anul 2021 - chairman prof univ. Dr. Nasty Vladoiu, a schimbat viziunea de dezvoltarea a IUBCCI în sensul mutării headquarter-ului World Wide , deschizându-l în România, iar în urma acestei decizii s-a luat hotărârea deschiderii IUBCCI în fiecare țară.

IUBCCI UAE fiind a doua țară după America unde se deschide această organizație. Este organizație non-profit, este una dintre cele mai mari organizații non-profit din lume a camerelor de comerț și industrie bilaterale.

IUBCCI EAU este o organizație internațională care a fost creată tocmai pentru a promova oportunitățile oferite de economia globală și este dedicată susținerii creerii armoniei economice globale, ajutând mediile de afaceri naționale să se internaționalizeze.", a declarat Cristina Ciobanu, în exclusivitate pentru DCBusiness și DCNews.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel