Cu ochii în farfuriile miliardarilor. Ce mănâncă bogații lumii
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Mâncare
Mâncare
Directorul executiv al rețelei de socializare Twitter, Jack Darcey, (locul 343 în topul Forbes) declara, recent, că se cam înfometează, preferând să mănânce o singură dată pe zi. Prin 2012, el recunoștea că, zilnic savurează la prânz două ouă fierte cu sos de soia. O perioadă a fost vegetarian, după care a optat în favoarea dietei paleo, adică se hrănea cu mâncare neprelucrată. De fapt, ce mănâncă miliardarii lumii?

Richard Branson (4,1 miliarde dolari, locul 478 în topul Forbes)

Fondatorul Virgin Group, Richarad Branson, bea zilnic circa 20 de căni de ceai. La micul dejun, miliardarul mănâncă salată și musli, iar uneori își permite somon.

Jeff Bezos (131 miliarde, locul 1 în topul Forbes)

Dimineața, la micul dejun, omul de afaceri care a înființat Amazon, Jeff Bezos, preferă ”mâncare sănătoasă”, fără semipreparate grase. Totuși, preferințele gastronomice ale miliardarului au surprins în repetate rânduri. La o întâlnire de afaceri, spre exemplu, Bezos a comandat caracatiță cu cartofi, bacon, iaurt din usturoi verde și ou poșat.

Mark Cuban (4,1 miliarde dolari, locul 487)

Înainte de a pleca spre birou, miliardarul Mark Cuban bea o cană de cafea cu biscuiți marca Alyssa's Cookies cu un conținut ridicat de proteine și puțin carbohidrați. De altfel, omul de afaceri a îndrăgit într-atât acești biscuiți, încât a investit în compania care îi produce.

Citește și La un pas de moarte! Ce a pățit miliardarul Richard Branson

Bill Gates (peste 100 de miliarde de dolari, locul 2)

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, nu este un fan al alimentației sănătoase. Zilnic, consumă cam trei-patru doze de Coca-Cola dietetică. ”Dacă luați masa cu Bill, cu siguranță veți manca cheeseburger. Va trimite cu siguranță pe cineva să aducă de la McDonalds. Cred că Melinda nu-i permite să mănânce acasă”, spune directorul executiv al Gates Foundation, Joe Cerrell.

Elon Musk (22,3 miliarde, locul 40)

Directorul general al companiei SpaceX își începe ziua cu un baton Mars. Nici prânzul nu se bucură de prea mare atenție din partea omului de afaceri. Singura masă care îl preocupă de Musk este cina, petrecută, de regulă, în compania unor întreprizători. Îi place bucătăria franțuzească și barbeque.

Mark Zuckerberg (62,3 miliarde, locul 8)

În 2011, directorul general al Facebook și-a propus să consume exclus carnea animalelor ucise de el. Invitat la masă, Jack Dorcey a fost servit cu friptură de capră, recent împușcată de Zuckerbeg. Fondatorul Twitter relata, ulterior, că s-a mulțumit doar cu garnitura și salata, carnea fiind rece.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel