Cursurile Universității de Medicină și Farmacie, suspendate. Anunț oficial
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Aproape o lună
Aproape o lună
Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a anunțat că începând de luni până pe 31 martie vor fi suspendate cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'' din Bucureşti.

Întrebat dacă se suspendă cursurile la UMF, Rafila a răspuns : "Da, tot (cursurile, dar şi practica - n.r.). Nu se pot separa, nu ai cum să separi. Cursurile se fac în aceleaşi spaţii în care se face şi activitatea practică", a spus Rafila.

Potrivit acestuia, sunt suspendate cursurile până pe 31 martie. "De mâine până pe 31 martie", a afirmat profesorul. Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că vor fi sistate stagiile de practică ale studenţilor în spitale şi vizitele aparţinătorilor în unităţile medicale.

Citește și Arafat: Adunările de peste 1000 de oameni, interzise în România

"Sistarea până la data de 31 martie a stagiilor practice în spitale pentru studenţii universităţilor de medicină şi farmacie, precum şi vizitele aparţinătorilor persoanelor internate. Se exceptează la această măsură studenţii care participă în calitate de voluntar în unităţile sanitare respective", a afirmat secretarul de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel