Dacă visezi BANI sau CASĂ. Baba VANGA a spus ce ÎNSEAMNĂ
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Dacă visezi o casă, un incediu, o cascadă, etc
Dacă visezi o casă, un incediu, o cascadă, etc
Vanga a lăsat în urmă o mulțime de sfaturi utile, dar marele clarvăzător a acordat o importanță deosebită sensului viselor, a căror interpretare corectă a ajutat mulți oameni să obțină succes în viață și să prevină necazurile.

Cascadă

Un flux frumos și furtunos în vis este un simbol al purificării și anunță întâlnirea cu sufletul pereche. „Uită trecutul, apa tulbure și peisajul sumbru din vise amintesc de intrigile din cercul de prieteni. Uită de ele, chiar dacă îți sunt dragi. Oricum, vei merge pe alt drum, unul al succesului sigur. Dacă peste cascadă se întinde  un curcubeu - este semn sigur că dorința ți se va împlini. ”Privește înainte, dar nu te uita înapoi, timpul pierdut nu îl mai întorci”.

Zbor

Dacă zbori în vis, trebuie să fii atent la modul în care se întâmplă acest lucru. Sentimentul de exaltare indică alegerea corectă a drumului - continuați să acționați și totul va funcționa. Un zbor la joasă altitudine arată că este timpul să te mobilizezi pentru a-ți atinge obiectivul. Un zbor dificil avertizează cu privire la problemele iminente din viață, așa că merită să aruncăm o privire mai atentă, poate ați pierdut ceva sau încercați să realizați imposibilul, ceea ce înseamnă că este timpul să așteptați puțin.

Bani

„A primi bani în vis este un semn de mare noroc și prosperitate. Dacă doriți să cumpărați ceva, nu ezitați să mergeți și luați, mergeți și investiți, totul va fi bine. Dacă dai bani nu vine sfârșitul lumii, dar vor fi mici neplăceri sau ceva pierderi financiare. Dar nu, nu va fi o catastrofă, nu vă fie teamă”.

Citește și Bill Gates, omul previziunilor SUMBRE. Acum, despre RĂZBOI

Dinți

Contrar tuturor interpretărilor, pentru Vanga a visa dinți nu este ceva teribil. Dacă „scoți un dinte înseamnă că este timpul să rezolvi o problemă amânată prea mult. Dacă se clatină și cad, înseamnă că este ceva în neregulă cu nervii, trebuie să cauți sursa supărării și să o elimini. Și totul va fi bine. Nu te mai chinui după un vis agitat, alții sunt de vină. Calmează-te și totul se va rezolva".

Moarte

De cele mai multe ori, moartea prezice că scapi de toate necazurile. În vis, moartea este este opusul realității, un semn de reînnoire, poate a sosit timpul să schimbați ceva în viață. „O persoană decedată în vis, ca un înger, este trimisă de sus pentru protecția și confortul tău. Pentru a-l potoli, trebuie să servești cuiva niște produse de patiserie sau o batistă ".

Foc

Dacă în vis vezi o flacără în departare trebuie să te aștepți la schimbări în viața ta. Dacă atingi flacăra în vis este semnul unor greutăți la locul de muncă și în viața de familie. „Dacă aprinzi singur focul înseamnă că trebuie să fii mai puțin vulcanic, să nu cedezi prea ușor provocărilor. Dacă vezi o flacăra în ajunul unor discuții importante, este un avertisment legat de un truc. Fii  atent, dar fii atent la ceea ce spui, poți aduce probleme.

Casă

Dacă vezi o casă înaltă în vis - așteaptă un mare succes în viață. O cabană dărăpănată avertizează probleme, începând cu un jaf mic și terminând cu un incendiu, așa că trebuie să fii atent. Acesta este un vis de avertizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel