Depozitarul Central va distribui dividende pentru Alro
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Acționarii care au cont
Acționarii care au cont
Depozitarul Central distribuie, începând de vineri, dividende pentru acţionarii Alro, valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 0,45756 lei, informează instituţia.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în Registrul acţionarilor emitentului, la data de 8 ianuarie 2019.

Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2018 (ianuarie-septembrie), utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central.

Citește și Dividende 2019. Guvernul pune bețe în roate

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale Băncii Transilvania din întreaga ţară.

Dividendele pentru acţionarii Alro se distribuie în perioada 18 ianuarie 2019 - 18 ianuarie 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel