DETALII ȘOCANTE. Cei 10 ani de domnie terifiantă a lui Kim Jong-un
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Coreea de Nord: Dezvoltarea arsenalului nuclear și de rachete în pofida sancțiunilor (ONU)
Coreea de Nord: Dezvoltarea arsenalului nuclear și de rachete în pofida sancțiunilor (ONU)
"Liderul suprem" al Coreei de Nord, Kim Jong-un, a avut o domnie terifiantă de un deceniu, în care și-a ars de vii rivalii și și-a aruncat în aer inamicii cu un tun antiaerian

El a demonstrat că ar face aproape orice pentru a-și afirma puterea, inclusiv să răpească tinere femei și să ucidă inamicii cu aruncătoarele de flăcări.

Tiranul a fost renumit pentru faptul că a amenințat SUA cu războiul, în special în timpul dușmăniei sale pe Twitter cu Donald Trump, care l-a poreclit "Micul om-rachetă".

Dar a devenit, de asemenea, infam pentru tratamentul crud aplicat propriului său popor.

Acum, Daily Star a cercetat unele dintre cele mai perverse acte pe care "liderul suprem" le-a comis în timpul domniei sale.

Ars de viu cu un aruncător de flăcări

În 2014, Kim a executat un înalt oficial nord-coreean după ce a fost catalogat drept "inamic al statului".

O Sang-hon, ministru adjunct la Ministerul Securității Publice, a fost ucis din cauza presupuselor sale legături cu Jang Song-thaek.

Jang Song-thaek a fost cumnatul tatălui lui Kim Jong-il, iar tânărul Kim l-a considerat pe Jang o amenințare după moartea tatălui său în 2011.

El și alți 10 oficiali de rang înalt au fost executați sau internați, a relatat ziarul sud-coreean The Chosun Ilbo.

O sursă a declarat pentru publicație că Sang-hon a transformat departamentul Partidului Muncitorilor într-o echipă de protecție personală pentru Jang.

Cei doi lucraseră împreună la Ministerul Securității Publice din Coreea de Nord, care a fost închis ulterior.

Răpirea adolescentelor pentru sclavi sexuali

În 2017, o dezertoare care a fugit din cercul intim al lui Kim, Hee Yeon-lim, și-a riscat propria viață pentru a-l demasca pe liderul nord-coreean și a declarat pentru Mirror că acesta a răpit fete tinere pentru a le folosi ca sclave sexuale.

Ea a spus: "Oficialii au venit la școlile noastre și au ales adolescente pentru a lucra într-una dintre sutele de case din jurul Pyongyangului (capitala Coreei de Nord).

"Le iau pe cele mai drăguțe și se asigură că au picioare drepte și bune.

"Ele învață să îi servească mâncare precum caviar și delicatese extrem de rare. De asemenea, sunt învățate cum să îl maseze și devin sclave sexuale.

"Da, trebuie să se culce cu el și nu pot face nicio greșeală sau obiecta, deoarece ar putea foarte ușor să dispară pur și simplu."

Aruncat în aer cu un tun antiaerian

Execuțiile au devenit o normă sub regimul lui Kim, dar unele au fost deosebit de oribile și barbare.

În 2015, rapoarte ale BBC News susțineau că Kim a pus un tun antiaerian să-l facă bucăți pe Hyon Yong-chol, oficial guvernamental, în fața a sute de oameni, după ce acesta a adormit în timpul unui eveniment.

Rapoartele au fost urmate de afirmații ale transfugului Hee Yeon-lim, care a declarat că a văzut odată cum 11 muzicieni au fost împușcați de tunurile antiaeriene pentru că au realizat un videoclip pornografic.

Ea a declarat pentru Daily Mirror: "S-a tras un foc de armă, zgomotul a fost asurzitor, absolut terifiant, iar armele au fost trase una după alta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel