Din ce a trăit familia regală a României după ce a plecat din țară. Nicolae al României: Nu poți face reclamă într-un ziar cu titlu "Regele caută un job"
Autor: Dana Mihai | 05 feb 2023, 15:12
Din ce a trăit familia regală a României după ce a plecat din țară. Nicolae al României: Nu poți face reclamă într-un ziar cu titlu "Regele caută un job" / Captura Youtube
Din ce a trăit familia regală a României după ce a plecat din țară. Nicolae al României: Nu poți face reclamă într-un ziar cu titlu "Regele caută un job" / Captura Youtube
Nicolae al României a expicat cum și-a câștigat Regele Mihai existența după ce a fost obligat să abdice și să părăsească țara.

"Nu a avut cum să plece cu atâtea cu câte s-a vehiculat. Comuniștii au stat lângă el și i-au zis ce are voie să ia. Vreo 4 bagaje, 2 mașini, câteva motociclete și un Jeep. Totul a fost verificat de comuniști. A muncit bunicul meu și a avut sprijin și de la alți membri ai familiei din străinătate. A înființat o firmă care nu a avut succes pentru că nu a câștigat contractul pentru a nu se specula că e pe bază de "nepotism". Nu poți face reclamă într-un ziar cu titlu "Regele caută un job". Nu i-au dat contractul pentru că era fostul rege al României.

Pe altă parte a ajuns în SUA unde lucra la bursă, nu i-a plăcut deloc, a stat acolo 6 luni de zile în anii 1950, familia stătea în Elveția.

O poveste amuzantă de acolo, angajatorul l-a întrebat cum îl cheamă, iar el a răspuns "King Michael", iar numele lui a fost trecut Michael King, adică numele de familie a fost King", a spus Nicolae al României, nepotul regelui Mihai într-un podcast.

Harry și Meghan trebuie să stea departe de încoronarea lui Charles

Politicieni de top au spus că ducele și ducesa de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle, ar trebui să stea deoparte atunci când regele Charles va fi încoronat la Westminster Abbey pe 6 mai

Duo-ul regal a stârnit controverse în această săptămână după ce a lansat primele trei episoade ale seriei lor de documentare de pe Netflix.

Controversatul prim volum a oferit telespectatorilor o privire din interior în viața mult-discutatei perechi, care a părăsit în mod senzațional Marea Britanie pentru a trăi în străinătate, în America.

Acum, potrivit The Sun, politicieni de top spun că Ducele și Ducesa de Sussex ar trebui să stea departe atunci când Regele Charles va fi încoronat la Westminster Abbey pe 6 mai.

Există temeri că mulțimea s-ar putea întoarce împotriva lor, dacă Harry va zbura în Marea Britanie pentru a-și vedea tatăl în cadrul ceremoniei istorice.

Fostul lider conservator Iain Duncan Smith a declarat pentru The Mail on Sunday: "Dacă nu le place atât de mult familia regală, de ce ar participa la încoronare?".

Iar David Mellor - un fost parlamentar și ministru de cabinet - a adăugat: "Nu ar trebui să vină la încoronare. În mod categoric nu ar trebui să vină. Ei fac bani din vânzarea familiei lor. Cred că ar trebui să fie clar că poporul britanic nu îi vrea acolo."

Aceasta vine după ce s-a afirmat că serialul exploziv de pe Netflix riscă "să pună în pericol viața și siguranța membrilor familiei regale".

Fostul ofițer de poliție american George R Franks a avertizat că atacurile "din ce în ce mai tenace" asupra Familiei Regale ar putea inspira un asasin să atace Regele sau alți membri de rang înalt ai familiei regale.

El a spus: "În ultimele luni am studiat atacul lor din ce în ce mai tenace la adresa caracterului familiei regale și a instituției monarhiei, cu o îngrijorare crescândă pentru siguranța membrilor "familiei regale muncitoare", dar și pentru copiii Prințului și Prințesei de Wales".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Apple a lansat serviciu ”cumpără acum pătești mai târziu”

Apple a lansat marți serviciul său "cumpără acum,...

Tesla și General Motors, suspectate de muncă forțată

Senatul american face presiuni asupra producătorilor de...

Portugalia elimină TVA pentru produsele alimentare de bază

Confruntat cu creșterea prețurilor, guvernul portughez a...

Prețul carburanţilor în România - 28 martie 2023

Prețul benzinei și al motorinei în România, 28 martie...

Crossuri externe